Životinja koju prvo ugledate otkriva ličnost tačnije od detektora laži !

E buraz
Životinja koju prvo ugledate otkriva ličnost tačnije od detektora laži !
.

Karl Jung je koristio asocijativne testove kao detektor laži još u 19. vijeku jer oni zahtjevaju trenutnu reakciju i ne daju subjektu priliku da razmisli o tome što vidi. Ovaj test će pokušati da izvuče neke informacije iz vaše podsvijesti, koje u običnom životu skrivate i od samog sebe. Opustite se, vjerujte svojoj podsvjesti, pogledajte sliku i zapamtite koju ste životinju prvo ugledali.

zivotinja-koju-prvo-ugledate-otkriva-licnost-tacnije-od-detektora-lazi-07-02-18-0


Mačka

macka-1


Ovo ukazuje na vašu nevoljnost da započnete radnu nedjelju, želju za odmorom i pauzom. Ne možete da dočekate kraj radnog dana da konačno stignete kući, sjednete u udobnu fotelju i čitate omiljenu knjigu ili gledate omiljenu seriju.

Pas

pas-2

Osjećate podršku prijatelja i uz nju ste spremni da riješite bilo koji problem. Borbeni duh je dobra stvar. Ipak, hladnokrvno osmotrite zadatak pred vama da biste vidjeli da li ste u stanju sami da ga riješite. Na kraju krajeva, ljudi oko vas mogu promjeniti svoje planove. Vi na to stalno zaboravljate jer nikoga do sada niste iznevjerili.

Lav

lav-3

Vi ste neodoljivi! Često vam to govore, zar ne? Možda je to zbog vaše nove frizure? Međutim, vi i ne morate da promjenite frizuru kako biste bili na vrhu. Nešto kod vas privlači ljude i izaziva u njima poštovanje i divljenje, ali i zavist. Nemojte im odmah strogo suditi jer se ponekada ponašate pomalo arogantno. Pokušajte da se ponašate prema drugim kao da su jednaki vama, a ne kao sada.

Konj

konj-4

U ovom trenutku, nešto ograničava vašu slobodu.Možda jurite šefa kroz kancelariju vičući "Odmor! Potreban mi je odmor!" Smirite se. Svi žele odmor. Međutim, sada je neophodno da se smirite i pokažete izdržljivost i efikasnost po kojoj je poznata životinja koju prvo ste ugledali.

Labud

labud-5

Zaljubljeni ste. To je razlog zašto vam sve oko vas izgleda divno, čak i džangrizava kasirka koja nije zadovoljna ne samo svojim životom, već i životima svakog kupca u redu. Proživljavate divan period i neka potraje - ako ne nekoliko mjeseci, onda barem dok ne primite platu.

Pingvin

pingvin-6

Kako ste uspjeli da ga ugledate? Pogledajte ponovo - nema pingvina. Da li ga još uvijek vidite. Okrivite svoju bujnu maštu koja zadivljuje vaše prijatelje i zbunjuje ljude kada vas prvi put upoznaju.

 

Ne propustite