ŠOKANTNA ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJA SE UDAJE ZA 40 GODINA STARIJEG ČOVJEKA: Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje!

Kiosk
ŠOKANTNA ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJA SE UDAJE ZA 40 GODINA STARIJEG ČOVJEKA: Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje!
,

Djevojka  iz mlaog mjesta na Jadranu upoznala je 70-godišnjeg bogataša dok je u Istri čistila apartmane.

U njemu je vidjela priliku da pobjegne od siromaštva.

Ona ima 28 godina, a on je nedavno napunio 70. 

Ovo je njena ispovijest. 

Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi cijelog života, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njezom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mojeg oca iz ljubavi, ali nije imala mnogo koristi od njega – više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila da se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako, ponovno se oseća kao mladim, a odgovara mu naš seksualni odnos. U posljednje vrijeme sam više kod njega nego kod kuće.

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti ni da se rodi još jednom. Uz to je naslijedio nekoliko luksuznih kuća diljem Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao želim li se udati za njega. Najprije sam malo okljevala jer, i ovako mi nije loše – kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane…

Ipak, pristala sam jer sam vidjela kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar deo) bude moje, da napokon živim kako sam maštala cijelog života. Njegov sin i kćerka su „poludeli“ kada im je rekao za vjenčanje. Pokušavaju sve to da zaustave. Čak me zovu „kurvom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca“. Njemu su jednom prilikom rekli „da je poludio pod stare dane, da će rasprčkati imovinu koju je baka namenila i njima i da će mu biti žao kada jednog dana prestane da razmišlja svojim spolnim organom.

Zbog svega toga smo odlučili da na vjenčanju budemo samo mi i kumovi. Pristala sam da da uzmem njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se kako će to biti uskoro. Ne bih volela da poživi previše jer želim da uživam dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena.

Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.

woman

JEZIVU ISTINU O SVOM MUŽU SAM OTKRILA KADA SAM SE UDALA: A tek nakon razvoda uslijedio je NEZAMISLIV PAKAO

Tek kada je stupila u brak sa Davidom Larsenom, Teri je počela da uviđa pravu prirodu svog supruga.

Kada bi se desilo da zavjese nisu namještene „kako valja“, vikao bi na nju. Isto bi se dogodilo ako peškiri nisu poredani pod konac. Insistirao je da drži otvorena vrata kupatila dok se kupa ili dok je u toaletu. Kada bi joj se dogodilo da joj nešto ispadne iz ruke on bi doživio takav napad bijesa da se Teri plašila za svoj život. Redovno je kopao po đubretu kako bi otkrio njene „zločine“. Tako je jednom dobila batine jer je dopustila da joj zagori kobasica.

A jednu stvar kaže Teri nikada neće zaboraviti. To je bila svađa oko špageta. Ona je spremala večeru, pa je povadila sve potrebne sastojke. David je, međutim, insistirao da spremi rezance dok se ne pokvare. Rekla mu je da nema potrebne sastojke za špagete i da se neće pokvariti još par dana. Međutim, svađa je eskalirala i u sledećem trenutku je Teri trčala ka podrumu.

– Sjećam se da sam tad sedela i mislila kako imam 30 godina a krijem se u kutiji u podrumu od svog muža. Šta mi se to dešava sa životom? – prisjeća se Teri.

To je bio trenutak kada je riješila da ga ostavi. Imali su dvije kćerke i Teri je znala da će on i njih maltretirati. Zato su sve tri otišle u sigurnu kuću. Na dan razvoda David joj je zaprijetio da će zažaliti zbog tog što je uradila. Tri godine kasnije, Teri je uživala u životu. Udala se za čovjeka po imenu Nik Nikolaj koji je prihvatio njene kćerke kao svoje. Mislila je da konačno može da se opusti. Međutim, njena borba za puno starateljstvo nad kćerkama je trajala.

Ona je dokazivala da je David bio nasilan prema njoj i da će po svoj logici stvari biti takav i prema kćerkama. Sudija je, međutim, bio impresioniran što se David za razliku od većine očeva bori za svoju djecu. Kad god bi došao po ćerke pokušavao bi da nasrne na nju, pa je Teri na kraju počela da insistira da se sastaju na javnim mestima kako bi bila sigurnija.

Znala je da njen bivši muž ima sakriveno oružje, ali nije imala dokaze. Iako su mu policajci u par navrata pretresali kuću, nisu našli ništa.
Ponovo je zazvonio telefon policije. Ovog puta je žena ostala svjesna dovoljno dugo da saopšti podatke. Zove se Teri Dženduza Nikolaj, bivši muž pokušava da je ubije, nalazi se u zelenom kamionu. Nije spomenula kćerke. Istražitelji su se vratili do Davidove kuće u nadi da će tamo naći djevojčice. Umjesto toga našli su donji dio Terine trenerke, krvave mrlje na tepihu i ispražnjenu kutiju metaka.

Oko 100 policajaca i cijelo naselje bili su na nogama 26 sati i ništa nisu našli. Zato su riješili da sačekaju Davida na poslu, radio je u kontroli leta. Međutim, u njegovim kolima nije bilo ni traga od Teri niti djevojčica. Odveli su ga u stanicu na saslušanje. Trajalo je oko šest i po sati, a rekao je da se Teri nije ni pojavila da pokupi devojčice pa ih je ostavio kod svoje djevojke prije posla. I devojčice su zaista bile tamo, ali su policajcima rekle da mamu nisu vidjele cijeli dan.

Na kraju su policajci, nemoćni da nađu drugi način, rekli Davidu da su našli Terine trenerke i krvavu fleku. Tada je promijenio ploču navodeći da ga je ona napala a on se branio. Rekao je da mu je ostatak borbe u magli, ali istražitelji su prikupili dovoljno dokaza da mogu da ga pritvore.

 

 

Ne propustite