Jurio čak 213 kilometara na sat: MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ DIVLJAO PO AUTO-PUTU

Show
Jurio čak 213 kilometara na sat: MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ DIVLJAO PO AUTO-PUTU
.

BEOGRAD - Toni Bijelić, suprug pjevačice Dragane Mirković završio je kod sudije za prekršaje jer je svog "majbaha" vozio brzinom od 213 kilometara na čas, u zoni u kojoj je ograničenje brzine 120 kilometara na čas, piše Alo.

Saobraćajci su Bijelića zaustavili u blizini Malog Požarevca u smjeru ka Beogradu i na licu mjesta mu napisali prekršajnu prijavu. Pošto je strani državljanin i ima austrijske papire, Bijelić je sutradan morao da se javi sudiji za prekršaje u beogradskoj Palati pravde.

Zakon o bezbjednosti saobraćaja za ovakav prekršaj nalaže 15 dana zatvora, ili novčanu kaznu od 100.000 do 120.000 dinara.

"Toni se nije bunio, jer je znao da je pogriješio, a nije htio da ulazi u raspravu jer je strani državljanin. Određena mu je novčana kazna, koju je istog trenutka platio i otišao svojim putem", navodi list.

Ni Bijelić, ni njegova supruga Dragana nisu odgovarali na pozive novinara. Podsjetimo, oni su prošle godine imali saobraćajnu nesreću u Austriji, kada je na njihov "majbah" naletio minibus. Od posljedica nesreće, Dragana je neko vrijeme bila prikovana za krevet.

 

(Alo)

Ne propustite