"Imam KOCKASTE GRUDI!" Djevojka je otišla da poveća grudi, a 13 godina kasnije pogledajte šta joj se desilo sa silikonima (FOTO) (VIDEO)

Moda i ljepota
"Imam KOCKASTE GRUDI!" Djevojka je otišla da poveća grudi, a 13 godina kasnije pogledajte šta joj se desilo sa silikonima (FOTO) (VIDEO)
.

Ruska bjuti blogerka Julija Debak iz Moskve povjerila se na svom Instagram profilu kako je 13 godina nakon plastične operacije dobila kockaste grudi.

Na Instagramu je sa svojim fanovima podjelila fotografije koje pokazuju kako su se unakazili silikonski implanti koje su joj ugradili na Institutu za plastičnu hirurgiju i kozmetiku u Moskvi.

 

Чья это грудь? Листаем дальше..моя(( Моя Силиконовая, прослужившая мне 13 лет. Фото здесь с глубооооким декольте для наглядности. Имплант не разорван, он просто помят. Вкрутить, подшить, разгладить, конечно же не возможно, нужна новая полноценная операция по замене. Она будет! И грудь станет ещё лучше, чем была!!! я верю!???? почему это случилось, что конкретно случилось, какие стояли импланты, как и где поставлены, опишу позже. Впрочем, оперировалась я в Институте Пластической хирургии и косметологии здесь в Москве, место уважаемое, тем более в те времена!) #маммопластика #маммопластикамосква #заменаимплантовгруди #заменаимплантов #повторнаяпластика #имплантыгруди #институтпластическойхирургииикосметологии #капсулярнаяконтрактура #plasticsurgery #mammoplasty #амынеунываем #грудь #силиконоваягрудь #послепластики #beauty #юлиядеббагх

A post shared by Юлия Деббагх (@svoi_opit_krasota) on


Pojedini njeni pratioci nisu mogli da se suzdrže pa su je zatrpali zločestim komentarima poput: "Nadam se da ćeš sljedeći put dobiti trouglaste grudi", "toliko je mršava da su joj se zgužvali implanti" ili "niko se neće udati za plastične cice".

Julija je uz fotografije objasnila kako implant na njenoj lijevoj dojci nije pokidan nego je jednostavno zgužvan.

- Naravno da je nemoguće to jednostavno izgladiti. Potrebna je potpuna rekonstrukcija grudi - napisala je.


Nesrećna Julija imenovala je rusku kliniku na kojoj su joj ugradili vještačke grudi i dopustila ruskoj televiziji NTV da je snima dok obavlja pregled kod hirurga Maksima Nesterenka na drugoj klinici, kod kojeg planira da obavi potrebnu operaciju.


Do greške je došlo jer su implanti smješteni iznad mišića, a ne ispod, objasnio je Nesterenko.

Moskovska klinika na kojoj je obavljena operacije pre 13 godina, nije imala razumjevanja za Juliju. Rekli su joj da će je staviti na listu čekanja i da će morati da plati novu operaciju. Medicinsku dokumentaciju prve operacije su, tvrde, izgubili.


- Nisam se bavila ekstremnim sportovima, nisam se ugojila. Nisam čak ni rodila, ispričala je Julija za NTV.


Kliniku je odlučila da tuži, a njeni advokati tvrde da bi mogla da dobije odštetu u visini od 14.100 eura.


Vještačke grudi nisu jedina operacija kojoj se podvrgla blogerka Julija. Ranije je sa svojim fanovima podelila informacije da je korigovala nos, stavila implante u noge, a takođe je stavljala filere u usne i bradu.

Ne propustite