SJEĆATE SE MALOG TADIJE IZ VARLJIVOG LETA? Danas izgleda nikad bolje i uživa u luksuzu (FOTO)

Kiosk
SJEĆATE SE MALOG TADIJE IZ VARLJIVOG LETA? Danas izgleda nikad bolje i uživa u luksuzu (FOTO)
.

Ukoliko ste gledali film "Varljivo leto '68", onda sigurno se sjećate i malog Tadije, čije se replike i danas prepričavaju: "Manje vina, manje vina", "Perica ima ženu, Perica ima ženu...", "Što peremo zube?", "Dolaze nam gosti", "A šta ćemo da im radimo?"...

Najmlađeg člana ove porodice tumačio je Andrija Mrkaić.

Andrija je ulogu zbog koje ga poznaje cijela Jugoslavija dobio sasvim slučajno. Iako je većina njegove porodice bila protiv, deda ga je odveo na audiciju. Imao je zadatak da pročita pjesmicu i filmskoj ekipi je odmah zapao za oko.

- Zahvalan sam dedi što me je odveo na audiciju, zato što je ta uloga definisala moj dalji život. I danas me svi zovu Tadija. Imao sam čak i kuče koje je takođe bilo Tadija jer su ga krstili drugovi iz kraja - rekao je Andrija u jednom intervjuu.

Nakon ovog filma, Andrija je glumio sina Nikole Simića u ostvarenju "Nema problema" i tu mu se, kada je u pitanju filmska industrija, gubi svaki trag.

Andrija je istinski planirao da upiše glumu ali ga je neobičan splet okolnosti udaljio od toga. Spremao je prijemni na koji je zakasnio, a onda se, pošto je odslužio vojsku, uputio pravo na Havaje!

Ovako danas izgleda:

328755-andriaj-mrkaic-ff

 

Ne propustite