OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NE VOLE I NE SLAVE VALENTINOVO: Budite oprezni, da ih ne naljutite

Ljubav
OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NE VOLE I NE SLAVE VALENTINOVO: Budite oprezni, da ih ne naljutite
.

I dok su Ribe oduševljene što na Valentinovo mogu pokloniti nešto ljudima koji su im dragi, Vodenjaci će ga radije provesti s prijateljima i bez prevelike strke

Valentinovo je jedan od onih dana koje ili obožavaš i obilježavaš ili preskačeš i ne podnosiš. Okej, ima i ljudi koji nemaju apsolutno nikakve osjećaje kad je Dan zaljubljenih u pitanju, ali većina ipak voli na taj dan nešto priuštiti sebi, svom partneru, prijateljici, roditeljima ili ljudima koji su im dragi. No, kakve osjećaje svaki pojedini horoskopski znak ima prema Danu zaljubljenih? Odgovori vas vjerojatno neće previše iznenaditi i možda ćete se prepoznati u jednom od ovih opisa, naravno onom koji opisuje baš vaš znak.

Ovan

Ovnovi su apsolutno uvijek spremni na akciju, pa tako ni Valentinovo nije iznimka. Ovnovima na Valentinovo nisu važni tradicionalni pokloni, već bi ih mnogo više razveselila neka avantura ili novo iskustvo s osobom koju vole. Ili solo, jer ni to im nije neki problem.


Bik

Žene rođene u znaku Bika posebno su drage i pune ljubavi, tako da na njih možete računati na Dan zaljubljenih, uvijek. I Valentinovo će im biti super sve dok nije prenapadno i pretjerano obilježeno. Velike geste su super, ali ih ipak više oduševljavaju lijepe sitnice…


Blizanci

Blizanci su poznati po tome da se uvijek mogu prilagoditi situaciji u kojoj se nađu, stoga će se i na Valentinovo ponašati onako kako se u tom trenutku osjećaju. Možda će ga obilježiti, a možda preskočiti – ovisi o tome kako su raspoloženi, ali to ne rade zato što ni sami ne znaju što žele, već zato što se vode isključivo svojim osjećajima i nije im bitno što drugi pritom misle o tome.


Rak

Rakovi su romantične duše i često neće biti baš suptilni oko toga da svima pokažu koliko im Valentinovo znači kao vrlo, vrlo poseban dan. Žele sve one balone u obliku srca, sve crvene ruže koje možete pronaći u trgovinama i sve čokolade ovog svijeta… A ni romantična večera nije na odmet.


Lav

Lavovi su također iznimno romantični i ponosni na svoje veze, pa im je Valentinovo savršena prilika da to i pokažu. Umjesto da čekaju da ih njihovi partneri obasipaju poklonima, ljubavlju i ružama, oni će za njih isplanirati nešto drugačije, još posebnije i ogromno.


Djevica

Djevice su iznimno praktične i jednostavne, zbog čega im Valentinovo ne znači previše – čak će ga, ako mogu, potpuno preskočiti. Zašto trošiti novac na ruže koje će ionako uvenuti, ako ih možete uložiti u nešto pametnije i dugotrajnije? To je gotovo uvijek njihov način razmišljanja.


Vaga

Vage su uvijek u životu vođene srcem, a čak i ako to možda ne žele javno priznati, Valentinovo im stvarno mnogo znači. I da, za njihove partnere i partnerice možda bi bila korisna informacija ta da oni na ovaj dan očekuju nešto posebno, poput bazena ružinih latica, primjerice…


Škorpion

Škorpioni su iznimno strastveni pojedinci kojima je Valentinovo kao takvo drago, ali bi ga najrađe proveli u krevetu… I u raznim neobičnim i zanimljivim pozama…


Strijelac

Strijelci su optimistični i velikodušni, ali ne baš previše zainteresirani za blesave romantične običaje kakvima se često obilježava Valentinovo. Njima je to samo super prilika da dan provedu s ljudima koje vole, bilo da su to prijatelji, obitelj ili je to njihova bolja polovica.


Jarac

Jarci su izuzetno pametni i pronicljivi, zbog čega im činjenica da su Valentinovo kao takvo osmislile velike kompanije koje na njemu zarađuju baš i nije najdraža na svijetu. I zbog toga im je draže jednostavno ne slaviti ovaj dan… Okej, ako im partner ili partnerica odluče platiti večeru i počastiti ih kolačem, vrlo vjerojatno neće odbiti, ali sva ona pretjerivanja u obliku balona, tone cvijeća i plišanih igračaka su im bezveze.


Vodenjak

Vodenjaci uživaju u povremenim romantičnim gestama svojih partnera i partnerica, ali čim se radi o nečem unaprijed organiziranom i planiranom, to baš i nije njihov stil. Ali uvijek će biti za to da Valentinovo proslave s prijateljima.


Ribe

Ribe su tople, divne i osjećajne osobe koje obožavaju Valentinovo i sve što ono obilježava, ali im je uvijek draže drugima poklanjati poklone nego iste primati. I da, vjerojatno svake godine provedu mnogo više vremena planirajući ovaj dan za svoje najdraže nego što to možda vole priznati…

Ne propustite