Kućni ljubimci su vaš član porodice? CityDeal vam nudi prilagodljive zdjele za jelo sa stalkom!

Kiosk
Kućni ljubimci su vaš član porodice? CityDeal vam nudi prilagodljive zdjele za jelo sa stalkom!
-

Kompanija CityDeal je na bh. tržište donijela nešto sasvim novo. Proizvodi koji će vam olakšati svakodnevnicu i koje ćete poželjeti da imate u svom domaćinstvu još danas! Preuzimanje se vrši isključivo u CityDeal poslovnici koja se nalazi u SCC centru na etaži -1.

Budite prvi, kupite vaš vaučer još danas! Budite originalni, jer je broj vaučera ograničen!

Podesivi stalak s nehrđajućim zdjelicama. Odaberite pravu visinu kako bi osigurali ljubimcu uživanciju svaki put tijekom hranjenja. Pogodan za velike pasmine, starije pse i za pse u rastu.

ea-97

Da ne biste gubili vrijeme za šetanje po trgovačkim centrima mi imamo odlično rješenje! Pribor za jelo mnogo utiče na ukupan izgled stola, unosi atmosferu i dobro raspoloženje u svaki obrok. Iznenadite vaše goste i dajte jedan poseban i elegantan ton vašem stolu.

ea-98

Koju god tehniku da primjenjujete kod pravljenja domaćih sladoleda važno je da znate da ne možete da pogriješite – šta god da stavite u bazu, bilo da je riječ o voćnim ili čokoladnim i karamelizovanim ukusima, sve dok sladoled odmah potom pripreme stavite u odgovarajuću posudu, pa u zamrzivač, ukusi će ostati nepromjenjeni, autentični i baš onakvi kakve vi želite.  Domaći sladoled od sada možete napraviti za samo 20 minuta. Uređaj za pravljenje sladoleda može biti vaš po jedinstvenoj cijeni od samo 56 KM!

ea-101

Ne propustite