SAŠA POPOVIĆ JE OD MNOGIH NAPRAVIO ZVIJEZDE, ALI NE I OD SVOJE ŽENE: Evo bog čega nije napravila veliku karijeru!

Show
SAŠA POPOVIĆ JE OD MNOGIH NAPRAVIO ZVIJEZDE, ALI NE I OD SVOJE ŽENE: Evo bog čega nije napravila veliku karijeru!
.

Kao direktor "Grand" produkcije, koja je iznjedrila veliki broj folk zvijezda, Saša Popović sa pravom može da kaže da je odgovoran za uspjeh najvećeg broja trenutno aktuelnih pjevača.

Upravo zbog toga mnoge čudi zašto se isto nije desilo i sa njegovom suprugom Suzanom Jovanović, koja je, takođe, pjevačica.
 

Podsjetimo, Jovanovićeva i Popović su u braku duže od dvije decenije i imaju 18-godišnju kćerku Aleksandru, kao i Suzaninog 30-godišnjeg sina Danijela kog je Saša prihvatio kao sopstvenog i uvijek tako tretirao.
 

U doba kada su stupili u brak, Suzana se, takođe, bavila pjevanjem, ali je ubrzo stavila tačku na karijeru, što je godinama izazivalo mnogo zluradih komentara na račun toga što Saša konstantno pravi zvijezde od anonimnih pjevačica, dok je njegova "okačila mikrofon o klin" i sjedi kod kuće.

Ipak, sama Jovanovićeva tvrdi da nema mesta takvim komentarima jer je izbor bio isključivo njen.
 

- Prestala sam aktivno da pjevam i posvetila se porodici. Kada se Aleksandra rodila, nešto poslije onog bombardovanja, poželjela sam da ostanem kod kuće i preuzmem ulogu majke i domaćice i nikada nisam zažalila. Kada vidim kakvo je stanje danas na terenu, mislim da me je Bog sačuvao od nekih loših stvari. Ne bih mijenjala svoj mir ni za šta na svijetu - iskrena je Suzana za Story.

Ne propustite