Tražite li praktične i jednostavne stvari za vaš dom, CityDeal je pravo riješenje za vas!

Kiosk
Tražite li praktične i jednostavne stvari za vaš dom, CityDeal je pravo riješenje za vas!
-

Morate pisati eseje za škole, fakultete, završavati poslove koje niste uspjeli završiti u toku radnog vremena? Savitljiva led lampa je odlično rješenje za neprespavane noći!

Ovom praktičnom svjetiljkom možete vrlo lako osvjetliti svoj računar ili laptop tačno onoliko koliko vam je potrebno. Ne remetite mir svojih bližnjih snažnim svjetlom u večernjim satima, namjestite lampicu, osvijetlite svoju tastaturu i stvar je riješena!

ea-77

Namjeravate ići na putovanje? Neseser je sigurno sastavni dio vašeg kofera! Ovo je neseser u koji možete staviti šminku i sve one male stvari koje ne želite da izgubite u torbi. Sa prostranom unutrašnjošću, jedan ovakav neseser olakšaće svakodnevicu svakoj osobi. Osim toga, ovaj neseser može biti i dobar poklon za nekoga vama dragog!

ea-95

Kako se i vaš bicikl ne bi našao na meti kradljivaca, korisno je pridržavati se određenih pravila te znati prije svega kako na pravilan način zaključati bicikl lokotom. Najbolja zaštita svakako je držati bicikl uvijek uz sebe, ali znamo svi da to često nije moguće. Iako ni jedan način zaštite nije 100% učinkovit, neki su lokoti ipak otporniji, dok se drugi sasvim lako otvaraju. Da biste zaštitili biciklo od lopova kupite katanac sa šifrom po jedinstvenoj cijeni od samo 9.00 KM!

ea-86

 

 

 

Ne propustite