PONOVO DOŠLA KAMPEROM U 'ZVEZDE GRANDA': A koliko košta ta 'MEDIJSKA PRAŠINA' oko nje odgovorila je SAMOUVJERENO! (FOTO)

Show
PONOVO DOŠLA KAMPEROM U 'ZVEZDE GRANDA': A koliko košta ta 'MEDIJSKA PRAŠINA' oko nje odgovorila je SAMOUVJERENO! (FOTO)
.

Malo koji učesnik "Zvezda Granda" je uspio da podigne toliku medijsku prašinu kao što je to pošlo za rukom Tijani Kadović koja se na snimanje dovezla u kamperu, dok je u svojoj pratnji imala obezbjeđenje, šminkere, asistente i nosače.
 

Osim toga, Kadovićeva je oduševila žiri kako svojim vokalnim sposobnostima tako i samim performansom, dok je pravi spektakl uslijedio kada je progovorila, zbog čega je nastalo oduševljenje među članovima žirija jer se konačno pojavio kandidat koji daje smislene odgovore, govori kao zvijezda i uopšte ima repliku na sve.
 

Tijana se ponovo na snimanju pojavila u kamperu, sa istom pratnjom, a i ovoga puta je pripremila zanimljiv stajling i upečatljivu frizuru.

tijana1

tijana2

Kada je stala pred kamere srbijanskog portala Pulsonline.rs ponovo ju je krasila samouvjerenost i spremnost na vispren odgovor na svako pitanje, a najzanimljiviji je svakako bio na onaj: "Koliko košta cijela ta pompa koju diže oko sebe".

Njene odovor je bio: 'Košta koliko izgleda!'

(novi.ba/pulsonline.rs)

Ne propustite