Djevojčica umrla zbog gutanja sitnog predmeta kojeg svi imamo u svom domu!

Mame i bebe
Djevojčica umrla zbog gutanja sitnog predmeta kojeg svi imamo u svom domu!
.

Ovi roditelji su preživjeli nešto najgore što roditelj može doživjeti, smrt djeteta. Nisu ni sanjali da će zbog jedne sitne stvarčice njihovo dijete umrijeti.

Stoga morate dobro paziti na svoju djecu, pogotovo ako su mala. Trenutak nepažnje može biti koban, zato ih ne ostavljajte bez nadzora. Pazite s čim se igraju jer se mogu ugušiti ili povrijediti.

naime, ovi roditelji su preživjeli nešto najgore što roditelj može doživjeti, smrt djeteta. Nisu ni sanjali da će zbog jedne sitne stvarčice njihovo dijete umrijeti.

Naime, njihova dvogodišnja kćerka Frančeska je uzela malu (dugme) bateriju iz pakovanja 3D naočara. To niko nije primjetio

Njen otac je bio u istoj sobi, ali nije ništa primjetio jer djevojčica nije počela da se guši, već je baterija u kontaktu sa slinom počela korozirati i djevojčica je preminula. Tečnost iz bakterije joj je spalila unutrašnje organe.

Sve se to jako brzo odigralo. Sada njeni roditelji apeluju na ostale da budu oprezniji jer ovakve stvari mogu koštati života njihovu djecu.

Ne propustite