Daske za rezanje od bambusa su odličan izbor!

Kiosk
Daske za rezanje od bambusa su odličan izbor!
-

Iako se bambus službeno ubraja u porodicu trava (ne drveta, kao što bismo pomislili na prvu), daske od bambusa idealna su podloga za rezanje. Bambus je zbog svog brzog rasta odličan odabir obnovljivih izvora sirovine, a karakteristikama je veoma sličan drvetu. Bambus je također porozan, ali nešto tvrđi materijal od drveta. Ipak, ne podnosi zanemarivanje pa je daske od bambusa potrebno često premazivati uljem kako se ne bi rascijepile.

Za samo 23 KM kupite dasku od bambusa za rezanje i uz nju dobijate tacnu. Kvalitetna daska za rezanje u koju ćete izrezano voće i povrće staviti, predivan je mini set za vašu kuhinju!

ea-82

Noževi - visokokvalitetni set švicarske marke noževa s keramičkom neljepljivom oblogom u boji. Pet visokokvalitetnih švicarskih noževa + ekskluzivni nož za guljenje kupite za samo 17KM.

ea-78

Kuhanje je strast, hobi, kultura i umjetnost. No, iznad svega, kuhanje treba biti zabavno, a odabirom pravog kuhinjskog alata koji je ključni faktor u lakšoj pripremi hrane, vaše jelo postat će remek djelo. U širokom asortimanu kuhinjskih noževa i alata imamo gulilice, lopatice, noževe za sir, beštek noževe, alate za dekoraciju, ribeže, makaze za meso, kuhinjske setove, profesionalne noževe i bruseve. Drške su izrađene tako da sprječavaju nakupljanje bakterija na dršci i olakšavaju održavanje.

Ekskluzivan set noževa od visokog kvaliteta je neizostavan dio vaše kuhinje!

ea-90

Ne propustite