SKANDAL U BIJELOJ KUĆI: Trumpova ljubavnica od početka uz porodicu, sada zauzima Melanijino mjesto?

Show
SKANDAL U BIJELOJ KUĆI: Trumpova ljubavnica od početka uz porodicu, sada zauzima Melanijino mjesto?
.

Razvod braka Melanije i Donalda Trumpa nekoliko sedmice tema je broj jedan u novinarskim krugovima.

Glasine su dodatno podgrijale činjenica da je uoči dolaska u Davos na Svjetski ekonomski forum prva dama otkazala svoje prisustvo.

Razlog su navodne brojne prevare  koje mu je godinama praštala.

No, pojavila se najnovija informacija da je Trump već našao zamjenu i to bivšu manekenku, Houp Hiks, koja je čak stigla do zvanja direktorice komunikacija u Bijeloj kući.

Toliko je bliska Trampu da se novinar Majkl Vulf odvažio da u svojoj novoj knjizi "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" indirektno otkrije da predsejdnik suprugu Melaniju vara upravo sa Hiksovom.

- Siguran sam u to - rekao je Vulf u emisiji Bila Mejera na pitanje da li Donald Tramp ima ljubavnicu.

Odmah su ga upitali da li ima neki konkretan dokaz za to, ali je Vulf kazao da direktnog nema, ali je dao zanimljiv odgovor.

- Nisam imao plavu haljinu - rekao je ovaj novinar aludirajući na aferu bivšeg predsednika Bila Klintona i Monike Levinski.

- Morate čitati između redova i shvatiti. Sve je tamo - dodao je Vulf koji je knjigu napisao od mnogobrojnih razgovora sa zaposlenima u Bijeloj kući.

Njemački Bild ubeđen je da je mislio na Houp Hiks, mladu i zgodnu direktoricu komunikacija.

- Oženjeni muškarci nisu joj problem što je pokazala aferom sa Korijem Levandovskim. Iako nema nikakvo političko iskustvo, njena karijera krenula je neverovatnom brzinom. Prvo je radila kao savjetnica Ivanke Tramp, a onda i kao portparol Trampove kampanje. I sam Vulf u knjizi potvrđuje kako Houp najbolje 'čita' Trampa i kako je u kampanji najviše vremena provodila s njim. Vulf navodi i da je tokom nekog službenog puta i čistila Trampu cipele - piše Bild.

 

Ne propustite