Pogledajte kako nas pljačkaju na računima za struju! Vidite u čemu je fora? GRAĐANIN PROVALIO VLASTI!

Zanimljivosti
Pogledajte kako nas pljačkaju na računima za struju! Vidite u čemu je fora? GRAĐANIN PROVALIO VLASTI!
.

Beograd i Srbija imaju problema sa računima za električnu energiju. Oni muće građane već duži period.

Jedan Beograđanin na svom facebook profilu podijelio svoj račun, na osnovu kojeg je izrazio sumnju. Kada pročitate njegovu objavu i pogledate fotografiju, sigurno je da ima osnove da se sumnja u regularnost. On je napisao:

    Pogledajte kako kriminalci iz EPS-a pljačkaju gradjane!!! Na računu se vidi utrošak struje od 336 kWh, NIŽA TARIFA, kao i utrošak 0 (nula) kWh VIŠA TARIFA!!! Obračun je morao da bude 336 kWh * 1,46 = 490,56

Kako i zašto je NEKO u EPS-u utrošenu struju obračunao 66,67% po ceni više tarife, SAMO 33,33% po ceni niže tarife, zbog čega sam u računu ukupan trošak struje dobio u iznosu od 1471,68 din. Ukupno više mi je naplaćeno – UKRADENO – 981,12 din. samo u jednom mesecu.Da neko ne pomisli da je pogrešno očitano stanje na strujomeru, obzirom da sam prethodni mesec reklamirao, dobio sam potvrdu da je stanje potpuno ispravno upisano, da u očitanoj stanju nema utrošenih kilovata u višoj tarifi!!!

KO DAJE PRAVO EPS-u da deli potrošene kilovate kako im je volja?KO ZNA KOLIKO JE GRADJANA SVAKOG MESECA na ovaj način pokradeno?

 

Ne propustite