Sve sastojke već imate kuhinji: Pijte OVO prije spavanja i probudite se sa MANJE KILOGRAMA SVAKOG DANA!

Zanimljivosti
Sve sastojke već imate kuhinji: Pijte OVO prije spavanja i probudite se sa MANJE KILOGRAMA SVAKOG DANA!
.

Ova super zdrava kombinacija može pružiti mnoge koristi za zdravlje.

Med je jedna od najzdravijih namirnica na svijetu.

Ali, da li ste znali da ako miješate med sa cimetom, napravit ćete najmoćniju kombinaciju koja će vam pomoći da spalite težinu preko noći.

Cimet može pružiti mnoge koristi za zdravlje: poboljšat će vašu kožu, smanjuje nivo holesterola, povećava protok krvi, savršen za srce, želudac, crijeva i najbolja stvar o cimetu je da će ubrzati proces gubitka težine i pomaže vam da izgubite težinu mnogo brže (čak i kada spavate).

Samo pijte ovaj napitak prije nego što odete na spavanje i probudite se svako jutro sa manjom težinom. Zvuči odlično, zar ne? Pa da, i to stvarno funkcioniše, jer je ovo moćno piće zaista nevjerovatno.

Napomena: ova mješavina je veoma jednostavna i lako se pravi i vjerovatno već imate sve sastojke u kuhinjskom ormaru.

UPUTSTVA:

Prokuhajte 200 ml vode i dodajte 1/2 čajne kašike cimeta u prahu i ostavite 30 minuta dok se ne ohladi. Kada je voda dovoljno hladna, potrebno je dodati 1 kašičicu meda i ostaviti u frižideru. Pijte jednu šolju ovog super zdravog pića, 30 minuta prije nego što odete na spavanje. Ne morate to piti tokom dana. Radi se samo ako ga pijete pred spavanje.

Ova kombinacija će očistiti vaš probavni trakt, ukloniti parazite, gljivice i druge bakterije, koje usporavju varenje u tijelu.

Ne propustite