KADA JE DEČKO ZAPROSIO RIJEŠILA JE DA PRED OLTAR STANE KAO DRUGA ŽENA: Potrošila je NEVJEROVATAN NOVAC na operacije i OVO JE REZULTAT

Praktična žena
KADA JE DEČKO ZAPROSIO RIJEŠILA JE DA PRED OLTAR STANE KAO DRUGA ŽENA: Potrošila je NEVJEROVATAN NOVAC na operacije i OVO JE REZULTAT
.

Ona je odlučila da pred vjenčanje uradi totalnu transformaciju.

Iako njemu nije smetalo to što je bila teška 135 kilograma, činjenica da će uskoro biti nevjesta u njoj je probudilo želju za transformacijom. 

zena1

Sto puta sam iznova pokušavala sa svakakvim dijetama, i nikada mi nije polazilo za rukom da se dovedem u red. Na kraju sam riješila da odem na hirurško smanjenje želuca - priča Šantel Haris.

Nakon operacije izgubila je 50 kilograma.

zena2

- Izgledala sam sjajno, nisam više bila troma i usporena. Život mi se poboljšao na svakom planu - kaže ona. A onda je primijetila da su sa viškom kilograma otišle i grudi, i to za pet brojeva. Željela je da i to dotjera. Tačnije, odbijala je da pred oltar stane bez silikona, kako sama kaže.

- Bila sam nesretna jer sam željela da na dan svog vjenčanja izgledam savršeno - kaže Šantel, dodajući da je nije interesovalo ni to što je njen dečko smatrao da je i prije operacije želuca izgledala savršeno.

zena3

- Pred operaciju povećanja grudi rekao mi je da me podržava samo i jedino ukoliko to radim zbog sebe, a ne zbog drugih, uključujući i njega - kaže ova mlada žena.

Kako kaže, cijela operacija transformacije pred vjenčanje izašla ju je oko 18.000 dolara. Oko šest hiljada otišlo je na operaciju želuca, i oko 12 hiljada na grudi.

zena4

Ne žali, kaže, ni centa koji je dala na operacije jer je tek sada prava žena za svog supruga.

- Presretna sam što sam se odlučila za transformaciju. Konačno imam samopouzdanja i sretnija sam nego ikada - kaže ona.

 

Ne propustite