Slika koju prvu primjetite govori u što se trebate usmijeriti u ovoj fazi!

Zanimljivosti
Slika koju prvu primjetite govori u što se trebate usmijeriti u ovoj fazi!
.

Koju sliku ste odabrali, u nastavku pročitajte šta se krije iza njih...

sl

SLIKA BROJ 1: Iza ove fotografije suhog lista i suhe grančice krije se simbolizam Tarot karte Smrt.

OTPUŠTANJE

Predstavlja zapravo potrebu za kretanjem u neku posve novu fazu – no prije toga nužno je da sve ono što je staro, što vam više ne treba – umre. To može biti dugotrajan i bolan proces za vas, ali zapamtite da novo ne može doći dok ne umre sve ono staro što vas koči i sputava pri kreiranju novih poteza u svom životu. Što se prije prepustite tome i svjesno prihvatite da je to dio života – prije ćete krenuti u nešto novo i pozitivno za vaš život.

SLIKA BROJ 2: Iza ove fotografije šume koju prikriva magla krije se simbolizam Tarot karte Mjesec.

SUOČAVANJE

Predstavlja sve ono unutranje, skriveno i mračno u vama. Može vam ukazivati na samozavaravanje, iluzije i konfuzije u životu. Vrijeme je da se pozabavite sa svojom nutrinom. Svojim ranjenim emotivnim poljem i strahovima. Trenutno niste u nekoj povoljnoj fazi života. Kada je sve teško i kada sve boli – jednostavno nema smisla bježati od sebe samog. Važno je raditi na sebi. Nije ugodno baviti se vlastitim demonima – ali sada ste u toj fazi i važno je da se suočite sa time. Ovo je važan ciklus čišćenja za vas i nikako nemojte ignorirati ovu poruku! Jedino što trebate je da se hrabro suočite sa mračnom stranom vaše osobnosti.

SLIKA BROJ 3: Iza ove fotografije maslačka nalazi se simbolika Tarot karte Kočija.

KRETANJE

Predstavlja putovanje, kretanje i fokus. Vi ste u fazi kretanja prema svojemu cilju. Važno je da zadržite vlastitu volju i odlučnost – kako biste uspjeli u svojomu naumu. Discipliniranost je vaš jedini ključ. Spremni ste na velike promjene i pozitivne novine u svom životu. Nemojte odustati – cilj je bliže nego što mislite!

POKLON ZA NAJBRŽE ČITATELJE!

Četvero najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojom datumom rođenja (www.facebook.com/TarotGalaxy) osvojiti će vrijedne analize.

Prva i druga osoba osvajaju Analizu Osobnih aspekata za 2018. godinu.

Treća osoba osvaja Tarot Analizu usmjerenja za narednih 3 mjeseca.

Četvrta osoba osvaja Sinastriju(Usporednu analizu Partnera).

Ne propustite