Miočićeva supruga napala UFC: NE POŠTUJETE UZORITOG HEROJA!

Druga strana sporta
Miočićeva supruga napala UFC: NE POŠTUJETE UZORITOG HEROJA!
.

Stipe Miočić, nakon velike pobjede proteklog vikenda na UFC-u 220 u Bostonu protiv Francisa Ngannoua, na društvenim je mrežama prvi put sam za sebe “rekao” da je najveći teškaš svih vremena. Poznat kao izuzetno skroman, Miočić je borac koji nikada nije volio sam pričati o svojim postignućima. No, ovaj put ipak je odlučio stati ispred svojih rezultata!

Brojke svakako potvrđuju da je njegova tvrdnja točna s obzirom na to da je američko-hrvatski borac prvi UFC teškaš u 25 godina postojanja ove organizacije koji je uspio tri puta obraniti pojas prvaka u kraljevskoj kategoriji. To nije uspjelo ni velikanima poput Couturea, Velasqueza ili Dos Santosa, no zato je pošlo za rukom fenomenalnom Miočiću koji već nekoliko godina dominira ovom divizijom. Trenutačno je u nizu od šest pobjeda, a gotovo da i nema borca u aktualnom rosteru kojem nije stao na kraj. Osim što pobjeđuje svakoga koga ispred njega gurnu u Octagon, “Vatrogasac” to čini s puno stila. Uglavnom nokautima!

No, sve to nije dovoljno da na njegove rezultate bude ponosan i sam UFC. Dapače, poznato je da Miočić posljednjih godinu dana “nije u milosti” predsjednika UFC-a Dane Whitea koji voli popularne, a ne kvalitetne. Ili one za koje misli da će biti popularni… To je uostalom i razlog zašto UFC prvak zarađuje manje od svojih izazivača, ali i zašto elitna promocija gura tek pridošle “contendere”, a Miočić dobiva promotivne i marketinške mrvice.

Posljednji incident koji samo potvrđuje koliko malo UFC cijeni ono što je Miočić napravio dogodio se u nedjelju, samo dan nakon što je Miočić unatoč svim prognozama i na tugu samog UFC-a uvjerljivo pobijedio Ngannoua.

Službeni Instagram profil UFC-a objavio je Miočićevu fotografiju te je ispod nje upitao svoje fanove:

Ja sam najveći svih vremena!” – slažete li se s teškaškim prvakom? #UFC220″

Umjesto da su oni ti koji slave i promoviraju svog najboljeg borca, oni citiraju Stipu i pitaju fanove “slažu li se s njim” te tako posredno izražavaju sumnjuu istinitost nečega što je činjenica. Ponovno promotivni “pucanj u vlastitu nogu”…

Da je ovaj novi čin podcjenjivanja njegovih rezultata i ostvarenja snažno pogodio osjećaje samog UFC prvaka, može se zaključiti prema reakciji njegove supruge Ryan Marie Miočić. Vidjevši što je UFC objavio, gospođa Miočić je odlučila UFC-u poslati odgovor.
I to kakav…

Slažete li se?????? UFC? Tako sam razočarana i iskreno u šoku da nešto ovako možete napisati!!! Stanite iza svog prvaka! Vrijeme je. Nastavljate nepoštovati čovjeka u uniformi, uzoritog individualca koji služi svojoj zajednici i dominira svojom divizijom. Ovo je čovjek koji nadjača i deklasira svakog s kim se susretne u borilištu, a pritom je vrlo skroman u otkrivanju svog talenta. On je savršen primjer heroja, on je obiteljski uzor, čovjek koji bi trebao biti uzor djeci i svima ostalima s kojima se susretne. Zaista trebate preispitati iza koga izabirete stati. Vrlo sam razočarana. Žalosno, nisam iznenađena”, stoji u poruci UFC-u Stipine supruge s kojom čeka prvo dijete.

Njezina poruka izazvala je golemi broj pozitivnih reakcija UFC fanova koji su stali na Miočićevu stranu te su se složili s njegovom suprugom.

 

(vecernji.hr)

Ne propustite