Neizostavan slastičarski pribor koji možete pronaći u prostorijama CityDeal-a: Neobičan nož za rezanje i posluživanje torti!

Kiosk
Neizostavan slastičarski pribor koji možete pronaći u prostorijama CityDeal-a: Neobičan nož za rezanje i posluživanje torti!
-

Proizvodi koji će Vam olakšati svakodnevnicu i koje ćete poželjeti da imate u svom domaćinstvu još danas. Preuzimanje se vrši isključivo u CityDeal direkciji koja se nalazi u ulici Alije Isakovića 1. 

Opremite svoju kuhinju samo najboljim artiklima.. Predstavljamo vam četiri nova proizvoda.

Nož za rezanje torti jednostavno je neizostavan među vašim slastičarskim priborom! Osim što ćete savršeno izrezati tortu, dio koji se ne pojede sačuvat ćete i od prebrzog sušenja. Nož za rezanje i posluživanje torte je neizostavan slastičarski pribor. Vrlo je praktičan  i koristan za lakše i brže rezanje i posluživanje torti. 

ea-81

Zahvaljujući kompletu koji uključuje rukavice, kandže za meso, te četkicu, olakšajte pripremu vaših najukusnijih jela i spriječite mogućnost opeklina i ozljeda. Neka priprema nedjeljnjih ručkova postane jednostavnija i brža uz ovaj praktični set za kuhinju.

ea-73

Želite da pomfrit koji jedete u restoranu bude isto lijepo i jednako izrezan i kada ga kući pravite? Rezač krompira možete kupiti po odličnoj cijeni od 16,50 KM i vrlo jednostavno spremiti pomfrit u samo tridesetak sekundi.

ea-72

Uvijek ste se pitali kako najbolje da izrežete ananas? Mi imamo odlično rješenje. Kupite rezač ananasa po odličnoj cijeni od samo 18 KM! Brzo, lako i jednostavno do vašeg omiljenog voća.

ea-74

 

Ne propustite