OVAJ TRIK DO SADA SU TREBALE ZNATI SVE ŽENE: Zgnječite nekoliko ovih TABLETA i umasirajte na kožu, rezultati su ODLIČNI!

Praktična žena
OVAJ TRIK DO SADA SU TREBALE ZNATI SVE ŽENE: Zgnječite nekoliko ovih TABLETA i umasirajte na kožu, rezultati su ODLIČNI!
.

Nakon sati rada ispred monitora počinjete vas boljeti glava i sve što mislite je da uzmete aspirin.

Aspirin osim uklanjanja glavobolje ima i druge kućne funkcije koje će vas iznenaditi, nastavite čitati, nećete vjerovati čudima koje donosi najpopularniji lijek na svijetu.

Ovih nekoliko trikova će spasiti vaš dan.

1. Uklanja mrlje od znoja

Te neugodne bijele mrlje od kombinacije znoja i dezedoransa konačno će biti eliminirane. Samo zgnječite 4 tableta s aspirinom i zatim rastopite u zdjelici tople vode. Zatim stavite odjeću u posudu i pustite da se natopi 1 sat. Operite ih kao i uvijek.

2. Vječni cvjetovi

Žalosno je promatrati kako se buket cvijeća suši. Stavite aspirin u vazu. Svake 2 sedmice ponovite postupak.

3. Piling

Želite čisto i glatko lice, bez traga mrtve kože, pa, s ovim pilingom imat ćete predivnukožu. Potrebno vam je samo dvije tablete, slomiti i pomiješati s malo soka od limuna i soda bikarbona da bi se formirala homogena pasta.

Nanesite na lice i uradite masažu. Pusti da odstoji 20 minuta. Isperite. Ponovite postupak jednom u svaka dvije sedmice.

4. Urasle dlake

Često se neugodne dlake zaglave pod našu kožu. Zgnječite 3 tablete i pomiješajte s toplom vodom. Nanesite na zahvaćeno područje i masirajte, pustite da stojite 10 minuta, a zatim uklonite s puno hladne vode. Ponovite postupak 3 puta tjedno 4 tjedna.

5. Piling za usne

Vjerovali ili ne, usne također zahtijevaju pozornost. Zdrobite tabletu aspirina i pomiješajte sa malo smeđeg šećera i meda kako biste stvorili tijesto. Nanesite na usne nježnim masažama. Odmarajte oko 15 minuta, a zatim isperite vodom. Ponovite postupak svaka dva tjedna.

Ne propustite