SAVRŠENE ŽENE SA INSTAGRAMA POKAZALE SU SVOJA TIJELA KAKVA STVARNO JESU: Zaprepašteni smo!

Praktična žena
SAVRŠENE ŽENE SA INSTAGRAMA POKAZALE SU SVOJA TIJELA KAKVA STVARNO JESU: Zaprepašteni smo!
.

Sigurni smo da svaki put kada "zakoračite" na Inastagram da se suočite sa nekim od svojih ndeostataka, jer  vam se čini da su sve žene osim vas gotovo idealne.

I dok se vi "grizete" iznutra jer možda niste tako izvajane kao većina cica na Instagramu - iste te djevojke prolaze kroz identične "krize" i pitanja. Jer zapravo ni one same nisu tako savršene kao što je to slučaj na fotografijama. One su samo naučile da poziraju i da istaknu ono što je najbolje na njima, a sakriju sve ono što ne vole.

 Samo položaj tijela, pravilan ugao fotografisanja, dobra svetlost ili nešto tako jednostavno kao što je isturena noga mogu u potpunosti da promjene izgled tijela na fotografijama.

 

No, nekoliko hrabrih dama riješilo je a pokažu stvari kakve zaista jesu mi to danas znamo. One se nisu stidjele da pokažu i drugu stranu medalje i da njihovo tijelo na fotografijama ne odgovara realnoj slici.

Pokazale su nam da čak i "savršene" žene pate od celulita, imaju debele butine ili naduven stomak i da je baš sve u životu stvar perspektive. Dobra fotografija može da nam "skine" i do 10 kilograma, da učini da imamo guzu iako je u stvarnosti nemamo, da stanji naše noge ili ih produži.

 

Ne propustite