MELANIJINA OSVETA SE SPREMALA GODINU DANA: Objavila je fotografiju, a sada svi strahuju od Trumpove reakcije! (FOTO)

Kiosk
MELANIJINA OSVETA SE SPREMALA GODINU DANA: Objavila je fotografiju, a sada svi strahuju od Trumpove reakcije! (FOTO)
.

Prošlo je godinu dana od trenutka kada je Donald Tramp ušao u Bijelu kuću. Iako se svakodnevno u javnosti pojavljuju novi detalji iz života predsjednika SAD, njegova supruga Melanija za mnoge i dalje ostaje misterija. Međutim, jedna stvar je sigurna - prva dama se odlično snalazi kada njen muž nije pored nje. To je posebno istakla u svom posljednjem tvitu.

U nedjelju je Melanija na svom Tviter profilu objavila fotografiju kojom je odlučila da obilježi jubilej, odnosno godinu dana od Trampovog ulaska u Bijelu kuću. Ono što je svima zapalo za oko jeste to je na fotografija upravo ona i zgodni vojnik, a fotografija je uslikana tokom Trampove inauguracije. Trampa nema nigdje na vidiku.

Njena odluka da postavi upravo ovakvu fotografiju pokrenula je brojna pitanja na internetu. Mnogi misle da je ovo njen pokušaj da se distancira od svog muža i njegovih odluka.

Jedna od teorija jeste i ta da je lijepa Melanija odabrala baš tu fotografiju sa inaguracije zbog Trampovog ponašanja prema njoj na tom događaju.

Cijeli svijet je imao priliku da vidi kako je on ignorisao svoju suprugu, počevši od susreta sa bračnim parom Obama, kada nije sačekao da njegova supruga izađe iz kola, već se odmah krenuo da se pozdravi sa Obamom dok je Melanija išla pokunjeno iza njega. Tako nešto nije uradio nijedan predsjednik prije njega.

Takođe imamo i situaciju prilikom polaganja zakletve kada se Tramp okrenuo prema publici, a Melanija mu se tom prilikom nasmešila. On je nije ni primjetio, već je odmah okrenuo glavu, a na njenom licu se odmah vidjelo koliko je razočarana njegovim postupkom.

Kako je postala prva dama, ona je izrazila interesovanje da se posveti suzbijanju sajber kriminala. Tokom prethodne godine ona je posejćivala škole, išla sa mužem na turneje u inostranstvo, a čak se angažovala i kada je uragan Harvi pogodio Teksas.

Međutim, ono što mnoge zanima jeste da li ona stvarno voli svog muža?

melania-donald-trump-marriage-05

Šta god da je prava istina ona svog muža nije čak ni spomenula u tvitu koji je objavila povodom godinu dana od inauguracije.

- Uživala sam sa ljudima koje sam imala priliku da upoznam korz našu veliki zemlju i svijet - stoji u njenoj objavi.

Ne propustite