HTJELI SU NAPRAVITI SAVRŠENU FOTOGRAFIJU SA BRAČNOG PUTOVANJA: Ono što je uslijedilo srušilo je njihove planove! (VIDEO)

Kiosk
	HTJELI SU NAPRAVITI SAVRŠENU FOTOGRAFIJU SA BRAČNOG PUTOVANJA: Ono što je uslijedilo srušilo je njihove planove! (VIDEO)
.

Svi žele savršen odmor i predivne fotografije sa njega, naročito kada je u pitanju medeni mjesec. Međutim, Merilajz Drejer iz Lesteršira, Engleska, je samo trenutak nakon što je dobila svoju savršenu fotografiju sa stena na plaži Hermanus u Južnoj Africi, slomila nogu. Na slici je pozirala sa svojim mužem Rajanom, a njena sestra Gerda je bila fotograf.
 

Novopečeni bračni par Drejer oborio je ogroman talas, a Merilajzina noga se zaglavila između dvije stene. Suprug, koji je na sreću ostao nepovrijeđen, pomogao joj je da izvuče nogu.
1

"Talas je bio zaista jak, sjedili smo na stijenama namještajući se za fotografiju i već sljedećeg trenutka smo se našli pod vodom. Bio smo potpuno dezorjentisan, nisam znao ni gde je gore, ni kako da ustanem. Nekako sam ustao, ali sam se u tom trenutku užasnuo jer sam vidio da Merilajz nije. Ugledao sam je, nije mogla da ustane, samo je držala zglob. Najjači talas je, srećom, bio prošao. Uz pomoć njene sestre i prijatelja odnijeli smo Merilajz sa plaže u bolnicu", ispričao je Rajan.
 

Mladina lijeva noga je bila polomljena na dva mjesta, pa je u nju ugrađena titanijumska ploča i dvanaest šrafova.

3

Ipak, ovaj par kaže da ih ništa neće odvojiti od daljih putovanja, pa već planiraju Australiju kao sljedeću destinaciju. Prije Afrike obišli su Aziju, a o svom bračnom putovanju oko svijeta pišu i blog.

(zena.blic.rs)

Ne propustite