Kakav nesmotren potez: Ovo nije smijela da uradi bez dozvole!

Show
Kakav nesmotren potez: Ovo nije smijela da uradi bez dozvole!
.

Kakav nesmotren potez!

Zadruga, nominacije
U Zadruzi se prije nekoliko dana spekulisalo o krađi novca koji je prijavila vođa Nena Petrović, i još uvek nije dokazano ko je to uradio, a svađe na tu temu su svakodnevica.

- Ja pričam o 1.900 dinara, a nisam ponudio ništa jer kako se ponašate tako vam se i vraća! Ja sam siguran da taj novac nije nestao i da ste to vas dvije izmislile, sram vas bilo! - rekao je Filip.

Nakon što je čula ovu konstataciju, ukućanka je žestoko napala Filipa zbog ove izjave koja ju je itekako povrijedila.

- Nemate dokaz da smo mi to uradile, neću nikome da se pravdam, jer ne znam šta vam ja mogu? Zašto niste potegli to pitanje i ranije, nego kad je ta nedjelja prošla, ne razumijem? Niste bili zabrinuti! - pitala je Saška.

- On je podvodljiv kako ti je jasno. Nebitan je, ćuti balavcu! Znaš šta ti znaš? Da pi*kiš u lavabo i da slinaviš, tvoje nevaspitanje - dodala je Nena.

Iako je Lepi Mića imao riječ, on je objasnio da je i njemu bilo čudno kako to da lopov još uvijek nije pronađen, pa je i on posumnjao da se to uopšte i desilo.

- Bilo šta da se priča, vi treba da saslušate. Nije mi jasno, da taj ko je ukrao pare kaže da je 3.600, a ne 1.900. I Žiža laže da je ukradeno više, to je poenta cijela - dodao je Lepi Mića.

U nastavku, takmičari imali su verbalni obračun oko ove situacije, a Nena je bez dozvole Velikog šefa objavila da je sastanak završen.

Pogledajte video:

Ne propustite