Hitna operacija koja je mnoge je zabrinula: Aca Lukas progovorio o Sonjinoj operaciji i otkrio u kakvim su sada odnosima!

Show
Hitna operacija koja je mnoge je zabrinula: Aca Lukas progovorio o Sonjinoj operaciji i otkrio u kakvim su sada odnosima!
.

Aca Lukas je bez problema pričao na temu svoje bivše supruge Sonje Vuksanović

Aca Lukas progovorio je o nedavnoj operaciji bivše supruge Sonje Vuksanović, za koju je istakao da su u odličnim odnosima i nakon okončanja braka.

Sonjina hitna operacija kojoj je prije nekoliko godina podvrgnuta mnoge je zabrinula, a evo šta je folker rekao o tome.

- Ja stvarno ne razumijem tu konfuziju koja se dogodila. Nije to ništa strašno, imala je miom. Ona je ok, operisana je... U savršeno normalnim odnosima smo, jedino nismo u braku - rekao je folker.

Dodao je i kako ne razmišlja o novoj ljubavi i da se potpuno bacio na muziku, a spreman je i da pomogne sinu Andreju koji je krenuo njegovim stopama.

- Meni je uvijek bilo dobro. Nikad u životu nisam sanjao da moram da budem velika zvijezda, zato što bih utrošio silne godine i ne bih bio zadovoljan svojim životom tokom tih godina dok ne postanem zvijezda. Ja sam uvijek uživao u životu. Meni je uvijek bilo najljepše - zaključio je Lukas za emisiju "Premijera Vikend Specijal".


(Telegraf)

Ne propustite