Prva stvar koju uočite na slici otkriva zbog čega nemate sreće u ljubavi

E buraz
Prva stvar koju uočite na slici otkriva zbog čega nemate sreće u ljubavi
.

Vaša ličnost je kombinacija vašeg mišljenja o stvarima, kako se zbog tog mišljenja osjećate i načina na koji reagujete zavisno od vašeg mišljenja. Ako vam je zbog vašeg reagovanja teško da kontrolišete situaciju, važno je da razumijete ko ste, kako mislite, kako se osjećate i da li je vaše ponašanje u harmoniji sa vašom ličnošću. Ova test će vam pomoći da otkrijete šta je vaša najveća slabost kada je ljubav u pitanju i kako ona uništava vaš ljubavni život. Pogledajte sliku i obratite pažnju na prvu stvar koju ste primjetili.

prva-stvar-koju-uocite-na-slici-otkriva-zbog-cega-nemate-srece-u-ljubavi-19-01-18-0

Vezan čovjek

vezan-covek-1

Ako ste prvo primjetili vezanog čovjeka, vaša ličnost je konstantno u konfliktu. Ovo ne mora nužno da znači da ste u sukobu sa cijelim svijetom. Na neki način, vi stalno vodite rat sa sobom. Ako želite da pronađete pravu ljubav, morate prvo da zavolite sebe. Teško vam je da prihvatite sebe, sa svim vašim snagama i slabostima. Borba za unutrašnji mir nije laka, ali zaslužujete da odmorite od svih tih konflikta. Cijenite svoj naporan rad, ne budite strogi prema sebi i ljubav će na kraju doći.

Ograda

ograda-2

Ako ste primjetili ogradu, vaša najveća slabost jeste to što se zatvarate pred drugima. To ne znači da nema nade za vas, ali ako ne rizikujete i ne otvorite srce uskoro, možete da propustite pravu ljubav. Prirodno je da pokušavate da zaštitite sebe ako ste ranije bili povrijeđeni, ali ako konstantno podižete zidove i ne puštate nikog unutra, ni vi ne možete izaći. Lako je podići štit, ali ga je teško spustiti. Zato krenite malim koracima. Upoznajte ljude ritmom koji vam odgovara. Ako ne rizikujete, nećete dobiti ništa.

Čamac

camac-3

Vaš problem je što ste postavili visoke standarde koje skoro niko na svijetu ne zadovoljava. U redu je da znate šta želite od ljubavi i da se ne zadovoljavate manjim nego što zaslužujete, ali ako budete suviše strogi, možete ispustiti osobu koja ima mnogo drugih kvaliteta koje ne želite da vidite. Nije pogrešno željeti porodicu, sjajnu karijeru i partnera koji voli iste stvari kao vi, ali ako ste suviše striktni u zahtevima, izgubićete dodir sa realnošću i onim što ljubav predstavlja. Naravno, držite se svojih snova i postavite visoke standarde za potencijalne partnere. Ipak, imajte na umu da vas fantaziranje o savršenom može spriječiti da pronađete pravu ljubav.

Lobanja

lobanja-4

Ako ste prvo primjetili lobanju, vaša briga i anksioznost jeste ono što uništava vaš ljubavni život. Bilo da ste anksiozni ili suviše brinete, preterana opreznost vam ne dopušta da vidite lepotu života. Ovo uključuje i vašu srodnu dušu koja možda stoji pored vas. U redu je biti pažljiv, ali kada je ljubav u pitanju, izgubićete mnogo brinući o stvarima koje mogu krenuti naopako. Uvijek će biti stvari koje će vas plašiti, ali ne smijete zbog njih da prestanete da živite svoj život. Takođe, ne bi trebalo da krijete svoje strahove od partnera. Zapravo, ako budete iskreni sa njim, još više ćete se zbližiti.

I ŠTA STE PRVO PRIMJETILI

prva-stvar-koju-uocite-na-slici-otkriva-zbog-cega-nemate-srece-u-ljubavi-19-01-18-0

Ne propustite