MMA BORAC: Ona ga je VOLJELA, a on ju je TUKAO gotovo do smrti: Evo koju je kaznu dobio! (FOTO)

Kiosk
MMA BORAC: Ona ga je VOLJELA, a on ju je TUKAO gotovo do smrti: Evo koju je kaznu dobio! (FOTO)
.

Džonatan Pol Kopenhaver, bokser poznat kao Vor Mašin, osuđen je na doživotnu robiju sa mogućnošću pomilovanja nakon 36 godina zbog brutalnog prebijanja svoje bivše djevojke Kristi Mak i mladića Korja Tomasa. Mašin će, kada bude spreman za uslovno puštanje iz zatvora, imati 71. godinu.

Kristi Mek (23) je bila neprepoznatljiva nakon što ju je bivši dečko brutalno pretukao. “Čudo je da je preživjela”, bili su komentari svakoga ko je pogledao njene fotografije nakon tog strašnog dana. Njen bivši dečko pretukao ju je tako da joj je polomio 18 kostiju, uništio joj nos, oštetio bubreg, jetru. Imala je frakturu rebra, izbio joj je zube.

mma-borac-1

Upoznali su se na snimanju, Kristi kaže da je osjetila nevjerovatnu povezanost s njim, ali to nije spriječilo da u vezi bude zlostavljana godinu dana. Nakon prvog napada i obećanja da se neće ponoviti, prijatelj Kori Tomas je spavao u njenom krevetu kada je Kopenhaver ušao. Njega je pretukao, a njoj je, nakon što ju je prebio, prišao da joj nožem sječe kosu.

-Ne prođe dan, a da ne zažalim zbog nekih stvari koje sam uradio. Bio sam izgubljena i prazna osoba… Zbog toga sam mrzio sebe. Pogledao bih sebe u ogledalo i smrvio bih lice. Toliko sam sebe mrzio. To je bio jedini način da spriječim da se ubijem – rekao je Vor Mašin, koji je sada, kaže, svoj život predao Bogu.

 

Ne propustite