PREBOLIO ANU: Ova pjevačica je nova ljubav DARKA LAZIĆA?

Show
PREBOLIO ANU: Ova pjevačica je nova ljubav DARKA LAZIĆA?
.

Popularni pjevač, koji je stavio tačku na brak s Anom Sević, sve češće može da se vidi u društvu kolegice Sofije Dženopoljac iz Novog Sada

Njih dvoje je u posljednje vrijeme sve češće moguće vide zajedno, a ima onih koji tvrde da su njih dvoje navodno u vezi.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija jednog od najtraženijih i najplaćenijih pjevača iz „Grandovog“ jata u društvu atraktivne crnke, srbijanski Kurir je došao u posjed novih slika na kojima se vidi prisnost između Darka i njegove kolegice.

darkol

Kako tvrdi naš izvor blizak pjevačici, ona je zaljubljena u njega, ali ni Lazić nije imun na nju.

- Darko je posljednjih dana često viđan u Novom Sadu. On dolazi u stan mlade pjevačice u kasne sate, a čini mi se da radi sve da joj udovolji. Dobro poznajem Sofiju i viđao sam je često u njegovom društvu. Ona je slaba na pjevače, već je bila u vezi s jednim Darkovim kolegom iz Sremske Mitrovice, ali on nije poznat javnosti, već klupskoj publici - tvrdi izvor blizak Sofiji i dodaje da će se Lazić i Sofija uskoro razdvojiti zbog poslovnih obaveza.

- Ona ide u Švicarsku na mjesec dana, ima tamo nastupe. Ne znam kako će izdržati bez Darka. Inače, njih dvoje se poznaju već pet godina i vjerovatno su čekali da Lazić bude slobodan kako bi nešto pokušali - završava izvor koji je insistirao na anonimnosti.

darko

Kurir je stupio u kontakt sa Sofijom, koja nije bila iznenađena  pozivom.

- Ne bih da pričam o mom i Darkovom odnosu. Neću vam reći ni da jesmo, ni da nismo u vezi. To je moja stvar. Ali sudeći po fotografijama i informacijama o mojim nastupima, vidim da ste dobro obaviješteni. Iskoristite sve što imate, slobodno. Ja neću da pričam ništa - ljubazno  je rekla Sofija, dok se Darko nije javljao na telefon.

Ne propustite