ŠTA JOJ JE BILO? Pjevačica hitno završila u bolnici, Seka Aleksić prošla KROZ PAKAO

Show
ŠTA JOJ JE BILO? Pjevačica hitno završila u bolnici, Seka Aleksić prošla KROZ PAKAO
.

Seka Aleksić posljednjih mjesec dana je zanemarila svoje zdravlje. Pored nastupa, počela je s udarnim treninzima pred koncert u Areni, slabo jede, a sve to je dovelo to toga da hitno završi kod ljekara.
 
Opšte je poznato da se pjevačica svakom projektu posveti u potpunosti, ali to je ovog puta moglo da je košta zdravlja. Ona je nedavno završila u bolnici jer se onesvijestila na treningu.
 
- Toga dana Seka je od ranog jutra imala obaveze. Išla je na sastanke vezane za koncert u Areni, privodila pripreme oko novog spota za pjesmu “Folirant” koji će publika uskoro vidjeti, a zatim se posvetila treningu. U toku dana je pojela samo jednu jabuku, a kako je jurila, potpuno je zaboravila na hranu. Već na početku treninga joj je bilo loše, ali ona je to zanemarivala. Kako Veljko stalno sa njom trenira, rekao joj je da bi bilo bolje da prekinu i da se odmori, ali ona nije željela da odustane. U jednom trenutku se samo onesvijestila - kaže naš izvor koji je upućen u priču, i dodaje:
 
- Veljko joj je odmah pritrčao u pomoć. Čim se onesvijestila, dao joj je vodu i šećer, smijestio je u kola i odvezao u jednu privatnu kliniku gdje se njih dvoje inače liječe. Seka je sve vrijeme vikala da će biti dobro, ali on nije željeo da je sluša. Ljekari su odmah uradili sve potrebne analize da bi ustanovili zbog čega joj je pozlilo. Došli su do zaključka da je Seki pao imunitet pa su joj odmah dali infuziju. Rekli su joj da mora da vodi računa o svom zdravlju i da bez obzira na obaveze ne smije da zaboravlja na obroke.
 
Inače, Seka je oduvijek isticala da vodi računa o ishrani, ali da joj se dešava da zanemari svoje zdravlje. Nedavno je i sama istakla da se prehladila, pa je zajedno sa Veljkom završila na infuziji. Očigledno da Seka prehladu nije izliječila, a nastavila je sa brzim životom i onda joj se desilo na završi u bolnici.
Aleksićeva je nedavno i ispričala koliki joj stres predstavlja organizacija koncerta 14. aprila u Areni.
 
- Znam koliki je to stres. Sjećam se prošlog koncerta, koliko je bilo poziva, stresa i svega ostalog... Pitala sam da li moram da imam ovaj koncert, Veljko mi je rekao da moram. On je moj menadžer već devet godina, vodi moju karijeru, moj posao i potpuno je normalno da organizuje koncert u Areni. To je veliki stres, obimna organizacija... Mnogo to zahtjeva posla, ali moje je da izađem na scenu, da budem lijepa i da pjevam, a sve ostalo će suprug - objasnila je nedavno Seka.
 

 
Blic

Ne propustite