STJUARDESA UPOZORAVA: Ove stvari IZBJEGAVAJTE kada idete na let!

Arhitektura i dizajn
STJUARDESA UPOZORAVA: Ove stvari IZBJEGAVAJTE kada idete na let!
.

Neke modne komade najbolje je ostaviti u ormaru, za neke druge prilike i za putovanje odjenuti nešto prikladnije. Doznajte što biste trebali odjenuti za put, a što biste trebali izbjegavati i zašto.

Nakit

Preporuka je skinuti nakit prije sigurnosnih provjera u zračnoj luci.

Slojevito odijevanje

Najbolje je za svako putovanje, pa tako i zrakoplovom, odjenuti se slojevito. Lako ćete skinuti višak odjeće ako vam je vruće, a nećete morati posezati za dodatnim komadima odjeće u ručnu prtljagu ako vam je hladno.

Uska odjeća

Mnoge se žene, ali i muškarci, i tijekom leta žele osjećati seksi pa odijevaju usku odjeću. Osim što usko zaista ne znači i seksi, bitno je imati na umu da je tijekom putovanja potrebno ugodnu odjeću koja neće dodatno otežavati cirkulaciju.

Cipele, sandale, japanke

Štikle izgledaju odlično na ženama, u to nema sumnje, no putovati u njima? Iako nitko ne želi razmišljati o neugodnim situacijama koje se mogu dogoditi tijekom leta, ipak valja imati na umu da ste u slučaju opasnosti, dobro pripremljeni. Ili odjeveni. Japanke i sandale također nisu najbolji izbor. Može vam biti hladno za noge tijekom leta, posebice ako je riječ o duljem letu. 

Ne propustite