Nakon 'Zvezda Granda' izgleda DRASTIČNO DRUGAČIJE, a sada otkriva ZBOG ČEGA JE UGRADILA SILIKONE!

Show
Nakon 'Zvezda Granda' izgleda DRASTIČNO DRUGAČIJE, a sada otkriva ZBOG ČEGA JE UGRADILA SILIKONE!
.

Kada se prvi put, prije tri i po godine, pojavila na sceni "Zvezda Granda" izgledala je potpuno drugačije nego danas.
 

Žiri je već tada prepoznao njen talenat i često su umjeli da joj poruče da će, ukoliko bude radila na sebi, postati Cecina nasljednica, ali tek je prethodna sezona spomenutog takmičenja dovela Aleksandru Mladenović do finala.
950991-aleksandra-mladenovic-ls

Iako je već i tada važila za jednu od najatraktivnijih "Grandovih" pevačica, Mladenovićeva očigledno nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, te je hirurškim putem uvećala grudi i usne.

Aleksandra, čija je pjesma "Ljubav ili ludilo" jedna od najčešće izvođenih numera u takmičenju koje ju je proslavilo, ne krije da se podvrgla estetskoj hirurgiji, a evo šta ima da kaže u to ime.

grnd

- Umjerena sam u svemu, tako da nisam stavila mnogo silikona u grudi. Ne volim da pretjerujem i ugradila sam silikone koji su u skladu sa mojom visinom. Da sam željela veće, ne bi moglo više da stane. Mislim da nisam poranila kada su implanti u pitanju i smatram da ne mora da se čeka porođaj kako bi se grudi uvećale i učvrstile. Smatram da devojka koja želi da gradi karijeru treba da ulaže u svoj izgled - iznela je svoj stav za Alo mlada pjevačica.

(novi.ba/pulsonline.rs)

Ne propustite