LIJEK KOJI VRIJEDI PROBATI: Recite ZBOGOM ANEMIJI uz pomoć samo OVA TRI sastojka!

Zdrav život
LIJEK KOJI VRIJEDI PROBATI: Recite ZBOGOM ANEMIJI uz pomoć samo OVA TRI sastojka!
.

Anemija spada u najčešće poremećaje krvi, a predstavlja smanjenje mase eritrocita u krvi, uz pad hemoglobina i hematokrita ispod normalnih vrijednosti.

Trebalo bi je prepoznati i liječiti na vrijeme kako ne bi izazvala posljedice koje mogu ozbiljno ugroziti zdravlje. Nastaje uslijed jednolične ishrane, dugotrajnih crijevnih bolesti, gladovanja, trovanja, oboljenja organa koji proizvode krvne ćelije, a može biti i genetski predisponirana.

U liječenju ovog oboljenja kao jedno od najefikasnijih prirodnih preparata pokazala se mješavina meda i oraha, jer obiluje vitaminima, mineralima i antioksidansima koji pročišćavaju i jačaju krv.

SASTOJCI:

1/2 kg meda

1/2 kg mljevenih oraha

jedan limun

RECEPT:

U većoj staklenoj tegli pomiješati pola kilograma livadskog meda, pola kilograma mljevenih oraha i sok od jednog limuna. Ostaviti da odstoji 24 sata, a zatim uzimati kašikicu mješavine na svako tri do četri sata.

Osim što djeluje na anemiju ovaj lijek djeluje i na mnoge druge bolesti kao što su : visok krvni pritisak, čir na želucu, glavobolja, protiv impotencije, protiv virusa, gripe i prehlade...

Ne propustite