Svaki horoskopski znak ima 1 SUPERMOĆ: Lav – gospodar vatre, Blizanac- kralj mozga, Strijelac- detektor laži

Horoskop
Svaki horoskopski znak ima 1 SUPERMOĆ: Lav – gospodar vatre, Blizanac- kralj mozga, Strijelac- detektor laži
.

Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć!

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji jako žele ostvariti – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomljivi!

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerojatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija za nevjerojatno kratko vrijeme. Bilo da čitaju novine, promatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

Rak – moć suosjećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerojatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni shvatiti i razumjeti gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu se povezati sa svakim emotivnim stanjem i općenito uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav – gospodar vatre

Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobiva od Sunca, pripadnike ovog znaka u svijetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni vatru mogu stvoriti iz ničega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Djevica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unaprijed, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i “poremetiti” ih kao tornado, koji je otišao prije nego što je objasnio što je htio – ali budite uvjereni da je to i dobio.

Vaga – mijenjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposobnost – moć prilagodbe. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju mijenjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpion – pronicatelj duše

Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči procijeniti njihova osjećanja ili bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

Strijelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako “izvlače” istinu iz nekog. Zato bi oni u svijetu superjunaka definitivno bili ljudski “detektor laži”, ali do istine ne bi došli zahvaljujući mjerenju pulsa i promjenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i natjeraju da sam kaže svoje prave namjere.

Jarac – upravljač mislima

Pripadnike ovog znaka krasi nevjerojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i provedu volju Jarca u djelo.

Vodenjak – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da “oblete” svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerojatne situacije.

Ribe – tvorac svjetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u stvarnom svijetu su poprilično nevjerojatne, tako da bi oni kao superjunaci bili neupitni tvorci svjetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svjetova po svojoj volji.

Izvor: atma

Ne propustite