ISTINA ĆE VAS ZABOLJETI: Sastavite lijevi i desni i dlan i pažljivo analizirajte OVAJ DETALJ!

Praktična žena
ISTINA ĆE VAS ZABOLJETI: Sastavite lijevi i desni i dlan i pažljivo analizirajte OVAJ DETALJ!
.

Od davnina su ljudi gledali u dlan i pokušavali da proreknu sudbini. U strahu su nam ruke ledene, a vlažni dlanovi nas odaju da imamo tremu i da smo nervozni. Naše ruke ne znaju da lažu i mnogo su iskrenije od nas samih. One mogu otkriti i ponešto o tome kakvi smo u ljubavi. Mi vam otkrivamo kako! Spojte dlanove, pronađite liniju ljubavi i saznajte istinu!


Pronađite liniju ljubavi na svom dlanu
prondite-liniju-ljubavi-na-svom-dlanu-0

Ova linija nalazi se na samom vrhu dlana. Postavite dlanove jedan pored drugog, obratite pažnju na njihov položaj, a zatim provjerite koje je njihovo značenje.


1. Linije su u istom nivou
1-linije-su-u-istom-nivou-1

Ako se na dlanovima vašeg partnera ljubavne linije nalaze u istom nivou, imate sreće: on je materijal za dugu vezu i ima ozbiljne namjere. Racionalan je i ne voli nagle promjene u životu. On je osjetljiva osoba nježnog karaktera, koja brine o mišljenju drugih ljudi.


2. Linija ljubavi je niža na lijevom dlanu
2-linija-ljubavi-je-niza-na-levom-dlanu-2

Ova osoba preferira starije partnere i mudra je za svoje godine. Posvećena je u ljubavi, romantična i neće se povinovati društvenim normama. Sluša svoje šesto čulo, koje rijetko kad pogriješi.


3. Linija ljubavi je viša na lijevom dlanu

3-linija-ljubavi-je-visa-na-levom-dlanu-3
Ova osoba ne žuri da se upusti u ozbiljnu vezu i ne smatra da sreća zavisi od ljubavi. Ali, kada konačno odluči da izabere životnog partnera, to će biti osoba mlađa od nje ili druge nacionalnosti. Osoba sa ovakvim ljubavnim linijama voli očima. Samouvjerena je, odlučna i nezavisna, pa lako prevazilazi sve teškoće.

(fokuzz.com)

Ne propustite