DEFINITIVNO NAJVEĆI FRAJERI U HOROSKOPU: Ovi muškarci osvajaju bez previše okolišanja!

Kiosk
DEFINITIVNO NAJVEĆI FRAJERI U HOROSKOPU: Ovi muškarci osvajaju bez previše okolišanja!
.

Barem ako je suditi po njihovom horoskopskom znaku.

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole biti macho muškarci baš na svakom životnom polju tako i u ljubavi. Osvajaju vatrenim pristupom, klasičnim i direktno bez okolišanja.

Lav

Lavovi su zaljubljeni sami u sebe takvi su po prirodi i jednostavno puno samopouzdanja što ne skrivaju. Oni će bez puno okolišanja ali kraljevskim koracima opčiniti partnericu.

Vaga

Vage će vas osvojiti sa puno stila, raskoši i šarma i tada ste postali njegova ‘žrtva’. No, Vage uživaju u intimi sa partnerom i žele od njih čuti nježne riječi te očekuje da im se partner posveti u potpunosti.

man

Škorpion

Muškarci škorpioni smatraju se ljubavnicima visokog napona, iako mnoge žene maštaju o romansi da takvim, malo njih ih može pratiti.

Strijelac

Ako se svidite Strijelcu on će vas bez ikakvog okolišanja kupiti pažnjom i pokušavat će sve, samo da vas osvoji. Tako ćete dobiti osjećaj da ste vi jedina žena na svijetu koju želi.

Možda vas zanima

Šarmantni, ali odlični manipulatori: Ovi horoskopski znakovi su najveći lažljivci!

Na prvi pogled djeluju nježno, simpatično i povučeno ali računaju na to. Nekim osobama laganje je jednostavno u krvi, a ovim je horoskopskim znakovima zapisano u zvijezdama.

Škorpija

Znak je majstor za neistinu, Škorpije su u laganju toliko dobre da vremenom zaborave šta je istina.

Blizanci

Jednako dobro lažu i jednako često kao Škorpije, ali ljudi im lako opraštaju jer su Blizanci često jako simpatični.

Ribe

Na prvi pogled djeluju simpatično, nežno i povučeno, ali Ribe upravo računaju na to i znaju da će vas još lakše nasamariti.

Vaga

Vage su odlični i šarmantni manipulatori, zbog toga lažu jako često i jako dobro. Lažu da bi ispale bolje nego što jesu, da izvuku iz problema samo zbog toga da bude po njihovom. Uglavnom stalno lažu.

Rak

Rakovi su veliki lažljivci, ali za razliku od drugih znakova, oni to ne rade zlonamjerno. Najčešće lažu jer jednostavno drugačije vide svijet oko sebe i imaju ga potrebu nadopuniti detaljima koji nisu nužno istiniti.

 

Ne propustite