Zatražio razvod jer mu se žena kupala samo jednom godišnje

Zanimljivosti
Zatražio razvod jer mu se žena kupala samo jednom godišnje
Suprug iz Tajvana je nedavno podnio zahtjev za razvod, a sud ga je odobrio. Muškarac se žalio da njegova žena provodi psihičku torturu jer se pere samo jednom godišnje i tek povremeno opere kosu i zube.

Žena prezimena Lin se, dok su hodali, kupala jednom tjednom, no nakon vjenčanja stanje se pogoršalo, tvrdi muž. Prvo se počela prati jednom mjesečno, a onda dva puta godišnje. Kada se počela kupati jednom godišnje, muž više nije mogao izdržati.

Muž tvrdi i da su se zbog ženine neobične navike seksali samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali djece u braku koji je trajao desetljeće. Lin je nezaposlena, nezaposlen je bio i njezin uskoro bivši muž.

- Imao sam priliku raditi kao zaštitar, ali me Lin nagovorila da ostanem doma i brinem se za punca - kaže suprug. Financirala ih je ženina majka koja im je povremeno plaćala dnevne troškove,

- Ostali smo sirotinja jer nitko od nas nije radio. Nisam si mogao platiti zdravstveno osiguranje niti si priuštiti odlazak zubaru - žali se suprug.

Kaže da je 2015. godine pronašao posao i odselio iz obiteljskog doma. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mjestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio zatražiti razvod. Lin kaže da se protivi razvodu, da su njezini roditelji njenog supruga tretirali kao vlastitog sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mjesto jer joj se nije javljao.

Sud je odobrio razvod, ali se Lin može žaliti na odluku, piše Odditycentral. 

Ne propustite