Ubili su joj brata pred očima, navukla se na DROGU, a da nije bilo jednog muškarca sada bi bila MRTVA

Show
Ubili su joj brata pred očima, navukla se na DROGU, a da nije bilo jednog muškarca sada bi bila MRTVA
.

Ona je svojim radom i trudom postigla veliki uspjeh u životu, ali da nije bilo jednog čovjeka, sve bi bilo drugačije. Riječ je o Donateli Versaće koju je u svijet mode lansirao njen brat Đani.

donna
Već sa 11 godina je svoje prve kreacije isprobavao na njoj. Bila je najmlađi član porodice koji je već pod uticajem brata uplovila u svijet modne industrije. Upravo tada je počela da blajha kosu po kojoj je i danas poznata.

Jedno vrijeme su zajedno sarađivali u okviru kompanije. Mnogi su mislili da će bogatstvo njenog brata pripasti njoj, ali ipak je Đani sve prepisao svojoj 11 godina staroj sestričini.

No, Donatela nije ostala bez ičega. Imala je veliki uspjeh u firmi i novac. Iako u određenom periodu nije bila u dobrim odnosima sa bratom, Donatelu je Đanijeva smrt slomila. On je ubijen na kućnom pragu.

rat

Nakon toga se odala drogi i bila ozbiljno navučena na kokain. Da nije bilo jednog muškarca, njen život bi se možda završio početkom 2000ih. Na jednoj od privatnih žurki pjevač Elton Džon joj je prišao i zabranio da ode u toalet kako bi opet uzela kokain. Spremio je prevoz do klinike kako bi se liječila. Ona je prihvatila to, otišla na tretman dug nekoliko nedjelja i tada postala svijesna života. Posvećena je radu na modelima i održala je veliki uspjeh.

Ne propustite