Ministar Vulin: Spremni smo za svako naređenje vrhovnog komandanta Vučića (VIDEO)

Region
Ministar Vulin: Spremni smo za svako naređenje vrhovnog komandanta Vučića (VIDEO)
.

Pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva za odbranu ove zemlje s velikom budnošću i pažnjom prate sva dešavanja u našem okruženju i u stanju su reagirati na bilo kakvo ugrožavanje prostora i sigurnosti građana.

To je danas poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin u Raški, prilikom obilaska kasarne Stefan Nemanja u blizini srbijansko-kosovske granice.

"Svi smo na velikom oprezu i danas smo tu da bismo se uvjerili u stanje i u borbenu gotovost naših jedinica i spremnost da reagiramo na svako ugrožavanje na ovom prostoru. Da se uvjerimo u našu sposobnost da reagiramo na bilo kakve pojave koje bi mogle značajnije da ugroze sigurnost svih Srba, bez obzira na to gdje oni žive“, ističe Vulin.

Vojska Srbije je i materijalno i kadrovski spremna i osposobljena, dovoljno naoružana i opremljena da može sprovesti svako naređenje vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića i državnih organa na odbrani teritorije, ustavnog poretka, na odbrani mira i stabilnosti čitavog prostora", rekao je Vulin.

 

Ne propustite