Provjeren trik za privlačenje novca: Stavite ovo u teglu i gledajte kako se vaš život mijenja na bolje

Praktična žena
Provjeren trik za privlačenje novca: Stavite ovo u teglu i gledajte kako se vaš život mijenja na bolje
.

Prije energetskog pročišćenja prostora potrebno je pročistiti i samoga sebe s toga je važno otuširati se.  Eliminisanje loših vibracija iz doma uvijek treba biti prioritet, tako da uvijek postoji harmonija i stabilnost.

Realnost je da smo svi u nekom trenutku prošli kroz neku ekonomsku komplikaciju. To je frustrirajuće jer znamo da smo organizovali svaki od naših troškova. Zajedno sa činjenicom da ekonomski problemi dovode do drugih problema u životima kao što su stres, i drugi stavovi da jedino što oni rade je donose loše vibracije.

Naša uobičajena svijest stvarnost vidi kao fiksnu, a predmete u njoj kao izolirane, no kulture poput šamanskih donose drugačije uvide. Oni stvarnost vide kao polje energije. Sve što postoji, i ljudi i životinje, drveće, oblaci, rijeke i mora su vrtlozi energije. Na toj postavci baziraju se i različite alternativne tehnike energetskog pročišćenja doma. Energetske vibracije prostora utiču na naše živote, a vrijedi i obrnuto.

Srodna slikaDenise Linn, autorica knjige “Dom – moj posvećeni prostor”, tvrdi da svaka kuća posjeduje auru.
Ako osjećate da u vašem domu prevladavaju “loše” energije koje vas koče možda je jedno od rješenja energetsko čišćenje doma. Denise Linn u priručniku nudi neka od mogućih rješenja. Evo mogućeg načina:
Svi autori se slažu da prije nego se upustite u energetsko čišćenje doma, potrebno je dobro fizički očistiti . To znači da ne možete pobjeći od usisavanja, pranja prozora i ribanja zahodske školjke. Idealno bi bilo i izbaciti sve ono što vam više ne koristi.

Prije energetskog pročišćenja prostora potrebno je pročistiti i samoga sebe s toga je važno otuširati se. Potrebno je udobno se smjestiti na stolicu te duboko disati. Zamislite zatim da je vaša kičma stup drveta čije korijenje ide duboko u zemlju. Ta se energija penje kroz korijenje do trupa drveta, a potom kroz glavu do vaših grana. Energiju je zatim potrebno poslati natrag u zemlju te zahvaliti na darovima.

ovo

Ovo je, jedan od mogućih načina kako napraviti ritual pročišćenja, a samo je mašta granica. Najbolje je slijedite vlastitu intuiciju. Ono što je važno jest naša namjera da dom napravimo svetim mjestom.

Iz tog razloga, moramo prioritet dati promjeni stavova, moramo se vratiti na pozitivan i čekati da naša ekonomska stabilnost bude ista kao i bolji dani.

A ako ga popunite sljedećim ritualom da biste privukli novac koji ćemo dijeliti sa vama, moći ćete rano da izađete iz te ekonomske krize.

Ono što ćete vam trebati da započnete ovaj ritual je:

-2 staklene posude sa poklopcem
-2 zelene svijeće
-2 šaka pirinča
-6 zrna crnog bibera

NAČIN SPROVOĐENJA JE SLJEDEĆI:

Prva stvar koju ćemo uraditi je sterilizacija staklenih tegli stavljanjem u ključnu vodu sa svime.

Zatim, u svaku se dodaje jednako, 1 šaka pirinča i crnog bibera.

Sljedeća stvar je da stavite teglu u dnevnu sobu u vašem domu, a drugu u kuhinju. Stavite zelenu svijeću pored njih i ostavite da se osvjetljava.

Da biste završili, možete ugasiti svijeću, ali ne i puhanjem, ugasite plamen prstima. Ostavite tegle sa pirinčom uvijek na vidiku.

Preporučujemo da ako imate problema sa negativnom energijom u kući, ovo obavezno probate. Ništa ne košta, a promjenu ćete primijetiti i sami.

Ne propustite