LIJEČI DIJABETES, SPRJEČAVA RAK: Ovu biljku zovu ČUDO ili 'LIJEK ZA SVE', morate je imati u kući!

Porodica i zdravlje
LIJEČI DIJABETES, SPRJEČAVA RAK: Ovu biljku zovu ČUDO ili 'LIJEK ZA SVE', morate je imati u kući!
.

(Prunella Vulgaris )Križalina ima dugu povijest i dugu medicinsku primjenu. Ima  antivirusno i antibakterijska svojstva, te u Kini se koristi kao lijek protiv raka. Također se može koristiti za prevenciju i liječenje oštećenja kognitivnih funkcija povezanih s Alzheimerovom bolesti ili shizofrenije.

Križalina var. lilacina Nakai (Labiate) je obično poznata kao “samo-liječiva ‘biljka ili lijek za sve, te je široko distribuiran u Europi, Aziji i Sjevernoj Americi.

Jednom proglašen svetom biljkom i smatra se da je poslan od Boga da liječi sve bolesti čovjeka ili životinje, a mnogi vjeruju da može otjerati vraga, što je dovelo do uvjerenja daje  lijek za sve.

Koristiti se u salatama, juhama, varivima ili kuhanjima. Koristi se kao alternativne medicine već stoljećima na gotovo svim kontinentima u svijetu, a za otprilike svaku bolest poznata čovjeku.

Cijela biljka je ljekovita kao, antibakterijski, antipiretik, antiseptik, protiv grčeva,  protiv nadimanja, diuretik, sredstvo protiv groznice, krvnog tlaka, želučani, poput stipse, tonik, vermifuge i za ranu.

Uzima se interno kao ljekovit čaj u liječenju groznice, proljeva, upale usta i grla, unutarnje krvarenje, i slabosti jetre i srca.

Kupite je u apoteci, neće škoditi da je i zdravi pijete.

Ne propustite