KOSOVSKA POLICIJA DOŠLA DO SNIMKE UBISTVA IVANOVIĆA? "Znamo čiji je automobil iz kojeg je upucan!"

Region
KOSOVSKA POLICIJA DOŠLA DO SNIMKE UBISTVA IVANOVIĆA? "Znamo čiji je automobil iz kojeg je upucan!"
.

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", ubijen je jučer u Kosovskoj Mitrovici sa šest metaka u leđa, a sutra će biti sahranjen na Novom groblju.

Kosovska policija (KP) ranije danas je saopštila kako je došla do nekih novih informacija o ubistvu Olivera Ivanovića, nakon razgovora sa nekoliko svjedoka, snimaka sigurnosnih kamera i informacija dobijenih putem zaštićene komunikacije, povjerljivih telefonskih razgovora, mejlova i zapisa sa društvenih mreža.

 

Saopštili su i kako znaju ko je vlasnik zapaljenog automobila koji se dovodi u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića. Podsjećamo, automobil marke "opel astra" kojim su pobjegle ubice Olivera Ivanovića pronađen je na udaljenosti od oko jednog kilometra od mjesta zločina, i to ispred albanskih kuća na granici sa srpskim naseljem.

rbwktkqturbxy83ntvhotm3yjjhztbloge5ywzhmjnhmtaxnjzhn2mxns5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Na kući u kojoj je sjedište Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda“ u Severnoj Mitrovici, ispred koje je ubijen Oliver Ivanović, nalaze se sigurnosne kamere.

Ukoliko su one bile u funkciji, onda su nesumnjivo zabilježile i trenutak kada je Ivanović upucan, prenosi Radio Kontakt Plus.

Ne propustite