"Jurio je za mnom u svojim bijelim gaćama": Sa ovom ženom je Trump varao trudnu Melaniju i sad je iznijela sve detalje

Show
"Jurio je za mnom u svojim bijelim gaćama": Sa ovom ženom je Trump varao trudnu Melaniju i sad je iznijela sve detalje
.

Jurio me je u svojim bijelim gaćama – ispričala je svojoj kolegici. 

U petak je ‘Wall Street Journal’ objavio vijest Majkl Koen advokat Trampa ponudio je 130. dolara Stormi Danijel koja je zvijezda filmova za odrasle da bi ćutala o skandalu koji je doživjela sa njim, a sve se desilo mjesec dana prije izbora 2016 godine.

Taj dogovor imao je za cilj da spriječi Stormi da govori o svom susretu sa predsjednikom, a cela afera navodno se dogodila 2006. godine, kada su se porno diva i Tramp upoznali na golf turniru za poznate – dakle svega godinu dana nakon venčanja njega i Melanije.

Novinari su naravno zatražili i komentar, a Koen je izdao saopštenje. 

– Te glasine kruže iznova i iznova još od 2011. godine. Predsednik Tramp negira sve slične navode o njegovom susretu sa gospođicom Danijels – kaže Koen, pritom negirajući i navode o isplati za ćutanje.

Desilo se sve nakon što je još jedna zvijezda filmova za odrasle Džesika Drejk oktobra 2016 godine optužila Trampa da ju je poljubio bez pristanka, potom ponudio 10.000 dolara da spava s anjim. Donald to negira.

 

#StormyDaniels

A post shared by cris tian (@son_of_a_barbie) on

– Bio je to drugi dan turnira. Stormi mi je rekla da je upoznala Trampa i da treba da se vidi sa njim kasnije. Pozvala je i mene. Rekla mi je da je Donald znao ko je ona i da je baš želeo da je upozna. Stormi me je kasnije celo veče zvala da im se pridružim ali nisam htela. U poslednja dva poziva sam čak i čula Donaldov glas, javljao se na telefon i dobacivao da im se pridružim da se zabavimo. Nisam htela, plaše me muškarci poput njega jer su previše moćni, a to je bilo čak i pre nego što se nominovao za predsednika. Zato sam prosto isključila telefon – kaže Alana Evans, koleginica Stormi Danijels.

A 2011. godine zaista se pojavio skandalozan naslov “Svetska ekskluziva: Donald vara trudnu Melaniju”, i to na sajtu TheDirty.com.

 

#StormyDaniels #trump #fakepresident #45idiot #impeachtrump #impeachtrump2018 #hushmoney

A post shared by TPPA Hans Hilhorst (@tppa_hans_hilhorst) on

Sudeći po komentarima, javnost baš i nije iznenađena ovim optužbama. Kako bi kada znamo da je Trump sklon ovakvim ispadima ko uostalom može da zaboravi njegov snimak kada kolegi kaže da, pošto je zvijezda, može da “uhvati ženu za va*inu” bez ikakvih problema.

 

To summarize today's news cycle...

A post shared by Politicon (@politicon) on

 

Ne propustite