VAN DAMMEOVA KĆERKA IZLUĐUJE MUŠKARCE SVOJIM TIJELOM: A tek kada vidite njene vještine

Show
VAN DAMMEOVA KĆERKA IZLUĐUJE MUŠKARCE SVOJIM TIJELOM: A tek kada vidite njene vještine
.

Jean-Claude Van Damme je muškarac zbog kojeg ženama još uvijek naprosto klecaju koljena.

Privatno, popularni glumac ima troje djece sa suprugom Gladys Portugues, a njihova kćerka Bianca Van Verenberg se posebno ističe iako su mu i ostala djeca talentovana a i zgodna.

Iako je godinama odbijala baviti se glumom i pratiti očeve stope, 27-godišnja kćer poznatog akcijskog glumca i bivše body-builderke, ipak je odlučila okušati sreću u filmovima.

Odrastala je putujući svijetom sa ocem i gledajući ga na setovima raznih filmova, a u glumu se sasvim slučajno zaljubila kada su za film, u kojem je Van Damme glumio trebali i ulogu dijeteta, a ona se našla na setu pa su odlučili zaposliti nju. Unatoč Hollywoodu kojim je bila okružena Bianca je željela potpuno drugačiju karijeru; bavila se brzim klizanjem a želja joj je bila učešće na Olimpijskim igrama, ali se ozlijedila pa je morala odustati od tog sporta.

vd2

Za njen  savršen izgled zaslužni su geni ali i naporno vježbanje.

Najveću šansu dobila je u filmu ‘U.F.O.’ u kojem je sama odradila i sve kaskaderske scene. Mlada, lijepa i uspješna, sigurno korača tatinim stopama. Dok očekuje slijedeći projekat, Bianca krati vrijeme vježbajući i pišući poeziju.

vd3

Ne propustite