OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Sloba urlao na Kiju pred svima i doveo je do suza, SVI SU ZANIJEMILI NAKON JEDNE NJEGOVE IZJAVE

Show
OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Sloba urlao na Kiju pred svima i doveo je do suza, SVI SU ZANIJEMILI NAKON JEDNE NJEGOVE IZJAVE
.

Brak pjevača Slobe Radanovića i Kije Kockar ponovo je postao glavna tema u "Zadruzi", a zbog njegove izjave kako je posljednje dvije godine suprugu ljubio samo na blic, Kija se rasplakala i otišla u sobu. 

Kada je Radanović nastavio da priča o njoj, ona je nakon nekoliko minuta izletila iz sobe i poručila mu da nastavi sa lažima koje je dotad govorio.

- Šta je?! Pričaš kad okrenem leđa, a kada se vratim ti ućutiš! Razumijem kako možeš da lažeš druge, ali da sve to pričaš meni u oči - to mi nije jasno! Mnogo je ljudi koji su se družili sa nama i znaju kakav je bio naš odnos - provocirala je Kija svog supruga.

qmxktkpturbxy82mdzhmddhogi4zjrjnmy0ywqxzta5zgu4ogy1mjgyoc5wbmerkwlna44a

Kada je, pri naletu emocija, Kija počela da plače, Sloba joj je podrugljivo poručio: "Idi u sobu i plači!"

- Ne plačem ja zato što ga i dalje volim mada će u meni uvijek biti emocija prema njemu jer je on muž, odnosno, bio je moj prvi muž, možda će biti i poslejdnji. Plačem zbog svih onih lijepih stvari koje smo imali, a koje je on tako pogazio. Nijedna veza nije idealna, pa nije bila ni naša, ali nije bila ni toliko loša da me gleda sa mržnjom i pljuje na mene - pričala je ona, ne mogavši da zadrži suze, što je ganulo sve osim Slobe koji je rekao da bi i njega to rasplakalo prije godinu dana, ali da mu se u rijalitiju "srce ohladilo", piše "Pulsonline.rs".

fziktkpturbxy9hndfjowrhodfhndaxztlkownjnda2yzaxowe3zgy1zc5wbmerkwlna44a

Ne propustite