"Šta su oni mislili" Ovo je razbjesnilo mnoge majke: Hlačice za tromjesečne djevojčice bi trebalo povući iz prodaje (FOTO)

Mame i bebe
"Šta su oni mislili" Ovo je razbjesnilo mnoge majke: Hlačice za tromjesečne djevojčice bi trebalo povući iz prodaje (FOTO)
.

Vruće traper hlačice za djevojčice od tri mjeseca, koje se prodaju u Primarku, razbjesnile su brojne majke.

Anonimna 25-godišnjakinja našla ih je u lokalnom Primarku u Bristolu, fotografije objavila na društvenim mrežama te se požalila britanskom Mirroru. Prodaju hlačica djevojčicama nazvala je "odvratnom" te smatra da bi ih Primark trebao povući iz prodaje.

"To je bolesno, što su oni mislili", rekla je, dodavši da se s njenim mišljenjem slažu prijatelji i obitelj koji su vidjeli fotografije na njenim profilima na društvenim mrežama.

"Bila sam prestravljena kad sam ih vidjela, fotkala sam ih i poslala na Snapchat. Vidjela sam i na drugoj ženi da joj je neugodno kad ih je vidjela", rekla je, dodavši da još nije poslala službenu primjedbu Primarku, no to će učiniti.

No ne slažu se svi s njenim viđenjem stvari.

"Gospođa koja misli da se hlačicama seksualizira djecu trebala bi prestati razmišljati o tome da su djeca seksi. Ako želimo da djeca ostanu nevina trebali bismo im pustiti da nose odjeću bez osuđivanja. Što je s djecom koja trčkaraju uokolo u pelenama? Seksualizira li se i njih?" pitala je druga korisnica Twittera.

Ne propustite