Fotograf ste ili provodite dugo vremena za laptopom? Imamo rješenje za Vas!

Kiosk
Fotograf ste ili provodite dugo vremena za laptopom? Imamo rješenje za Vas!
-

Kao što smo pisali u prethodnim člancima, kompanija CityDeal je na bh. tržište donijela nešto sasvim novo. Proizvodi koji će vam olakšati svakodnevnicu i koje ćete poželjeti da imate u svom domaćinstvu još danas! Predstavljamo vam praktične, korisne i revolucionarne proizvode kojima je mjesto u vašem domu.

Otkrijte prednosti i koristi sklopivog stola za laptop koji će vas oduševiti na prvi pogled! Ovaj podesivi sto idealan je za rad na vašem laptopu iz ležećeg ili sjedećeg položaja.

ea-41

Idealno rješenje za osvjetljavanje tačno određenog prostora, savršeno za vaš laptop. Savitljiva led svjetiljka sa usb priključkom može biti vaša za samo 16 KM.

ea-24

Najčešći problem s kojim se suočavaju fotografi je prašina na senzoru fotoaparata. Ona bi mogla uzrokovati negativne posljedice na vašim fotografijama. Ako još uvijek objektiv od fotoaparata brišete od majicu, set za čišćenje je savršeno rješenje!

ea-34

Zahvaljujući automatskom raspršivaču sapuna nećete napraviti nered svaki put kad perete ruke. Samo trebate staviti ruku ispod senzora i raspršivač sapuna ispustit će odgovarajuću količinu sapuna. Najrevolucionarniji proizvod za vašu kupaonicu ikada!

ea-33

Poboljšajte kvalitetu vode u vašem stanu uz eko-slavinu sa filterom. Eko slavina za pročišćavanje vode sa filterom može biti vaša za jedistvenih 26 KM!

ea-31

 

 

 

 

Ne propustite