'NAPRAVIO SAM GLUPOST': Bili su na korak do razvoda, ali je supruga sve oprostila "Zvezdi Granda"

Show
'NAPRAVIO SAM GLUPOST': Bili su na korak do razvoda, ali je supruga sve oprostila "Zvezdi Granda"
.

"Ja sam bio taj koji je napravio glupost."

Bane Mojićević se proslavio kao pobjednik "Zvezda Granda", a nekoliko godina kasnije i kao pobjednik šoua “Tvoje lice zvuči poznato“. Ali, njegovu karijeru koja je dotad bila bez skandala ukaljali su prošle godine bračni problemi.

bane2

Branislav i njegova supruga Milica pretrpeli su bračni brodolom koji je izazvao upravo pjevač, kako je kasnije i sam priznao. Njih dvoje imaju sina Radoša i kćerku Mašu.

Ipak, da je par sada prevazišao trzavice svjedoče fotografije na društvenim mrežama. Poslije nekoliko mjeseci u kojima Bane nije objavljivao slike sa suprugom, ljubav opet cvjeta na Instagramu.

Mojićeviće možemo videti u prazničnom raspoloženju, srećne i nasmijane. Da je sve u redu, pokazuje objava u kojoj je pjevač na dočeku sa suprugom, a u opisu je napisao: “Ništa mi više od ove noći ne treba.“

bane-1

Podsjetimo, Milica je izbacila Baneta iz zajedničkog stana pošto ju je on navodno varao sa menadžerkom. On je kasnije ispričao da preljube nije bilo, ali problema jeste.

- Nismo se viđali nekoliko mjeseci, ali smo zbog djece komunicirali sve vrijeme. Odusustvo od kuće i porodice mi je teško palo - iskreno je odgovorio Bane.

Zatim je priznao da je upravo on bio uzrok porodičnog sloma.

- Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog nekog svog razmišljanja doveo sam naš brak u krizu, ali nije u pitanju preljuba. Djeca su još mala, ali naravno da su osjetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme riješimo među nama - zaključio je Bane Mojićević.

(novi.ba/srbijadanas.com)

Ne propustite