DARKO NAPUSTIO ZEMLJU, A RODITELJI GA MOLE DA ŠTO PRIJE RAŠČISTI SA ANOM: Isplivali novi detalji razvoda!

Show
DARKO NAPUSTIO ZEMLJU, A RODITELJI GA MOLE DA ŠTO PRIJE RAŠČISTI SA ANOM: Isplivali novi detalji razvoda!
.

U javnosti je tokom prošle nedelje objelodanjeno da se Ana Sević i Darko Lazić razvode nakon nešto više od četiri godine braka, a roditelji pevača, koji su se oglašavali u medijima, nisu imali mnogo lijepih riječi za Anu.

 

Već danima se piše o odnosu Ane Sević i Darka Lazića, a njih dvoje se i dalje ne oglašavaju u medijima. Mladi pjevač se trenutno nalazi u Austriji gdje ima zakazane nastupe, a Ana je u Beogradu sa kćerkom Lorenom. Kako "Blic" saznaje, Darkovi roditelji, Branka i Milan, očajni su jer ne mogu više da čitaju šta se piše o njegovom sinu pa ga mole da riješi ovu situaciju.

- Darko je otputovao jer ima unaprijed zakazane nastupe, a kada se vrati, otići će kod advokata kako bi riješio cijelu situaciju. Čuje se samo sa roditeljima i sa najbližim prijateljima. Mama i tata ga mole da reši sve šta ima sa Anom jer ne mogu više da trpe pritisak javnosti. Oni ga podržavaju šta god da odluči. Ako želi da prekine odnos sa suprugom, oni se slažu sa njim, ali ga mole da to učini mirnim putem. Savjetuju ga da je najbitnija mala Lorena i njima je važno da unuku viđaju u budućnosti. Branki i Milanu je najbitnije da je njihov sin dobro, a najviše ih je pogodio snimak koji se pojavio a na kom Darko šmrče bijeli prah - kaže naš izvor upućen u cijelu priču, i dodaje:

- Ana i Darko se čuju samo oko Lorene. Priče da je ona prevarila Darka njega ne interesuju jer je odlučio da stavi tačku na brak. Ukoliko Ana želi da bude sa nekim drugim, on joj želi svu sreću. On će učiniti sve da njegova kćerka odrasta normalno i da ima sve što poželi. Čim završi nastupe, doći će u Beograd da riješi cijelu situaciju.

Darkova mama Branka je prije nekoliko dana dala izjavu za "Blic" u kojoj kaže da nije samo njen sin kriv za razlaz.

- Koliko ja znam, do zvaničnog razvoda nije došlo. Čuli smo se u utorak uveče, on je i bio kod nas, a sada je kod jednog druga. Njihova je stvar da li će da žive zajedno ili ne, ja se u to ne miješam. Nisam ga ništa savjetovala, smatram da nije samo moj sin kriv - rekla je mama Branka.

Podsjećanja radi, prvo je u javnosti objavljen snimak na kom Darko šmrče bijeli prah, da bi se nakon toga pojavila priča da su se Ana i Darko razveli. Darkova mama i prijatelji su rekli da njih dvoje još nisu zvanično razvedeni. U medijima se sada spekuliše da je Ana varala Darka, kao i on nju, te da su se zbog toga svađali. Ni jedno ni drugo se nije oglasilo ovim povodom.

(novi.ba/pulsonline.rs)

Ne propustite