DOKTORI VAM TO NIKADA NEĆE PRIZNATI: Ova BILJKA uništava ćelije RAKA munjevitom brzinom!

Porodica i zdravlje
DOKTORI VAM TO NIKADA NEĆE PRIZNATI: Ova BILJKA uništava ćelije RAKA munjevitom brzinom!
.

Ako se koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje ćelija raka pluća, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin može uništiti rak za 16 sati.

Ova biljka, slatki pelin, je otkriće u borbi protiv ove smrtonosne bolesti. Čisto sumnjamo da će farmaceutska industrija prihvatiti da biljka može ono što hiljade sintetičkih lijekova neće moći.

Dakle, prema nedavnim istraživanjima koja su objavljena u “Life Science”, artemisinin – derivat biljke može ubiti 98 posto ćelija raka pluća za manje od 16 sati.

Štaviše, na normalne i zdrave ćelije nije uopšte bilo uticaja u ovom istraživanju.

Artemisinin je u prošlosti bio korišten kao antimalarijsko sredstvo, ali sada je dokazano da je efikasan i protiv raka. Kada je subjektima u studiji dodano i gvožđe, koje se nakuplja u tkivu pluća,  artemisinin je napadao samo “loše” stanice.

Gvožđe se skuplja u kancerogenim ćelijama. Normalne ćelije imaju ove receptore, ali kancerogene ih imaju u većim količinama.

Dosad je dokazano da artemisinin može ukloniti bolest u prisutnosti gvožđa.

Francuski proizvođač lijekova “Sanofi” obećao je proizvodnju 50 do 60 tona artemisinina nadajući se da će zadovoljiti potražnju . Do tada, potražite pelin i u svom okruženju.

Ne propustite