3 NAJGORA MUŠKARCA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU !

E buraz
3 NAJGORA MUŠKARCA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU !
.

horoskopski-znakovi-2

Univerzum ima zapanjujuće načine da nas usmjeri na pravi put kada sami nemamo odgovor. Ako se osjećate izgubljeno na polju ljubavi, uvijek se možete okrenuti Zodijaku za savjet. Žene moraju imati u vidu da nisu svi muškarci materijal za vezu. Oni su po prirodi loši partneri zbog svoje ličnosti i takve je najbolje izbjegavati. Ako želite da “živite srećno do kraja života”, možda ne bi trebalo da se zabavljate sa muškarcima u ovim horoskopskim znakovima.

Ribe

ribe-0

Muškarac u ovom znaku ključni je sastojak toksične veze. On je osoba koja neće preuzeti odgovornost za bilo koju grešku koju napravi. On je pretjerano emotivan i teško izlazi na kraj sa svojim emocijama. On nije emotivno zreo kao ostali znaci Zodijaka i zato je veoma teško sa njim održati ljubavnu vezu.

Djevica

devica-1

Muškarac u ovom znaku je "hodajuća bomba". Oni su emotivno nestabilni i plahe naravi. Strpljenje i saosjećanje su značajni aspekti veze, a Djevica ih ima veoma malo. Oni su perfekcionisti i žele da rade stvari na određen način. Kada ne ide po njihovom planu, dobiju napad bijesa.

Bik

bik-2

Muškarac Bik je emotivna suprotnost muškarcu Ribi. Dok su Ribe pretjerano emotivne, Bikovi su prilično rezervisani. Oni poput robota pristupaju životu. Vjerni su partneru, ali će njihova emotivna nepristupačnost uvijek biti glavni problem.

 

Ne propustite